February 4Feb 4 9 hours ago, jms_uk said:Kojim objektivom je ovo slikano?NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR
February 22Feb 22 odlican je taj objektiv! ja dok sam imao sigmu 70-300mm isto sam bio zainteresovan za mesec, da ga fotkam i bilo je prilicno ok + post-produkcija, ali ove tvoje.. vrh!
February 22Feb 22 Ne znam da li sam kacio ovde, ali jednom iznajmih RF 800mm objektiv i bas ga lepo uslikah Imam i nesto ranijih pokusaja sa 200mm + 1.4x ili 2x TC, ali je to zahtevalo vise rada u postu
February 22Feb 22 @hoffnung Hvala Nije rađeno ništa posebno, samo sam povećala ekspoziciju i highlights. Izgubilo na oštrini zbog kropovanja Post produkcija mi je slaba strana Malo šta ja tu diram.
February 22Feb 22 @Lena znam, da nista nije radjeno posebno u pp. ja sam npr isto kropovao i malo dozirao 'sharpness'. u svakom slucaju, bas ti je super ispalo! :)
February 22Feb 22 Just now, hoffnung said:800mm... lu'lo! jel moglo ovo mozda da dobaci do saturna/neka planeta?Tesko, za to bi vec trebao teleskop...
February 22Feb 22 Just now, jms_uk said:Tesko, za to bi vec trebao teleskop...bas sam skoro gledao ovaj video i momak koji prica [da, naravno da su uslovi za fotkanje necega u svemiru potrebni] vezano za cenu teleskopa i sta sa istim mozemo da postignemo, ovo sto si ti imao, deluje da je moglo, ali da si imao uslove.