Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

Hipici

2ivxmra.jpg

• Replies 5.7k
  • Views 447k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Dobra fotka iako prizor izaziva mucninu. Gde je fotkano?

:lolol:

Bistra planina u Makedoniji

11713702_1623487927932880_26975681996524

Ramazanska 

uRni2HU.jpg

Edited by James Marshall

Bistra planina u Makedoniji

Sad mi jos kazi da su nasi sa Balkana i da se roknem. Mada ovaj matori deluje naski

breakdown: Skandinavija, Bugarska, Makedonija, Grčka, Turska.

još kad bih znao šta ti smeta, ljudi se bave iskonskim stvarima, recimo tokom snimanja ove fotke svirali su i pevali savršenu verziju pesme "Navali se Šar-planina", a izvan kadra je krug u kome se uči gradnja tradicionalnih instrumenata kao što je didžeridu.

... još kad bih znao šta ti smeta,

... ajd ti, ali kadа bih ja znao.

Mislim da bi MIralem umeo da objasni ono sto osecam prelomivsi preko kolena™ bez uvijanja i potrebe da se bude korektan. Dok docekam da on naleti na ovu tvoju fotku, neka ostanem zbunjen svojim osjecajima.

edit: sorry Marshale sto ti zatrpasmo dobru fotografiju :(

bila bi vanvremenska kada bi u silueti bilo nekih informacija. Imam ja nesto Solunsko (nema snagu tvoje doduse, stavljam kao ilustraciju)  mislim da nisam ovde postavljao:

318979_4453829220560_1374365005_n.jpg?oh

Edited by Caligula

Mislim da bi MIralem umeo da objasni ono sto osecam prelomivsi preko kolena™ bez uvijanja i potrebe da se bude korektan. Dok docekam da on naleti na ovu tvoju fotku, neka ostanem zbunjen svojim osjecajima.

Da si se kojim slucajem nasao tamo u tom trenutku, Miralem bi ti bio poslednji na pameti, nego bi trazio okolo nesto cime ces da zasviras.

Edited by Грешни Василије

• 2 weeks later...

Otkrio sam na netu super tehniku, zove se Brenizerov postupak :) Ideja je da se napravi panorama u plitkoj blendi, sto stvara efekat fotkanja mnogo vecim formatom (ili ultrabrzim objektivom) i daje veoma neobicnu perspektivu, od makro objekata do fotografija prirode i, narocito, portreta.

Evo kako izgleda efekat, fotku postavljam samo radi ilustracije tehnike. Devet snimaka, 35mm f/1.8

20h5zew.jpg

Edited by Грешни Василије

edit: sorry Marshale sto ti zatrpasmo dobru fotografiju :(

bila bi vanvremenska kada bi u silueti bilo nekih informacija. Imam ja nesto Solunsko (nema snagu tvoje doduse, stavljam kao ilustraciju) mislim da nisam ovde postavljao:

318979_4453829220560_1374365005_n.jpg?oh

Sori što tek sad odgovaram, maloprije vidjeh edit. Mislim da imam original raw a i eksperimenisao sam sa različitim ekspozicijama, igraću se malo sa tim mada sam ovdje baš htio da naglasim siluetu džamije jer je u pitanju snimak koji sam opucao oko 3 i 20 (tzv. bijela zora) kad po pravilima počinje period posta (ugasila su se svjetla na džamiji), a nebo je baš bilo fantastično u tom momentu

Elem, ovaj sveti topic je oaza i šta god da se napiše ja to uvijek sa zadovoljstvom pročitam

edit:evo jedan pokušaj

SmqkWPs.jpg

Edited by James Marshall

20143052942_b2fd98126a_z.jpg

20143215092_9af6e08d00_z.jpg

19528473374_174cf7f2d4_z.jpg

hAYuoQg.jpg