Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

Evo malo mene....nisu bas dobre kao sve vase al trudim se jadna... :lol: Ovo je slikano ispod Brankovog mosta:beograd006smallzv9.jpgNa vratima kuce Alije Djerzeleza u Sarajevu:sveslikesaaparata258smaca2.jpgKvaka :sveslikesaaparata197smaug3.jpg

Posted (edited)

Dobrodosla!Dopada mi se kvaka - volis da obradjujes u PS, vidi se :)

Edited by CowBoy
Posted

thx....a sto se tice ps-a...mjooook, 'de ja :D salim se - prva fotka nije dirana u psu, samo je slikana u sepia modu (jel sme ovako da se kaze? :) ), a druge dve jesu...sta cu volEm da mi drece boje B)

Posted

Još jedna iz plesa Tang dinastije.tangaoen5.jpgFire walk with me

Posted

AU MICKE ovo je dragulj.Cudno, ne smeta mi cak ni crvena koja vristi:)

Posted
ALBUM: "West Coast Special"
Podseti me na San Fran...sf_fin.jpg
Posted
Podseti me na San Fran...
Uh, koja luda fotka Indy. One kuce u pozadini izgledaju kao izrezane i zaljepljene kao kolaz.btw. Al' smo rasturili Engleze jucer.. :lol:
Posted

Indiyeve fotke su uvek na visokom nivou, a pogotovo poslednje dve!

AU MICKE ovo je dragulj.Cudno, ne smeta mi cak ni crvena koja vristi:)
Hvala,može i bez crvene wink.giftangabwforkm4.jpgTang dance
Posted
Podseti me na San Fran...
Ili sto bi Dean Martin rek'o: Fran Sansisko. Doci ce i on na red (zapravo vec sam "stigao" u SF posto sam vec kacio slike iz Alkatraza.)
Posted (edited)
Small Wonder2056911021_2f8d25e538.jpg
Minja, jedna od boljih koje sam video na forumu (ukljucujuci i onaj )vrlo kompletna fotografijaa da se Indy ne maltretira pishuci, da kazem da bih i ja voleo ovo da vidim u B&W varijanti i malo vecu ako moze :) Edited by CowBoy
Posted

Hvala na komplimentu. Ne znam za CB varijantu, kad uhvatim malo vremena. A veliku (najvecu) mozes vidjeti na mom flickr accountu-vidi sig). Koja nemilosrdna autoreklama :lol:

Posted

Nekako mi ona "lebdeca" zena puno odvlaci paznju, oko se lepi za nju, smeta. Takodje ona dva lika u zadnjem planu. Ovako je fotka puno smirenija i kompoziciono jaca. Mislim, ovo bih ja uradio da je fotka moja. :) 20569110212f8d25e538xl4.jpg