November 19, 200717 yr Evo malo mene....nisu bas dobre kao sve vase al trudim se jadna... Ovo je slikano ispod Brankovog mosta:Na vratima kuce Alije Djerzeleza u Sarajevu:Kvaka :
November 19, 200717 yr Dobrodosla!Dopada mi se kvaka - volis da obradjujes u PS, vidi se :) Edited November 19, 200717 yr by CowBoy
November 19, 200717 yr thx....a sto se tice ps-a...mjooook, 'de ja :D salim se - prva fotka nije dirana u psu, samo je slikana u sepia modu (jel sme ovako da se kaze? :) ), a druge dve jesu...sta cu volEm da mi drece boje B)
November 22, 200717 yr Podseti me na San Fran...Uh, koja luda fotka Indy. One kuce u pozadini izgledaju kao izrezane i zaljepljene kao kolaz.btw. Al' smo rasturili Engleze jucer..
November 22, 200717 yr Indiyeve fotke su uvek na visokom nivou, a pogotovo poslednje dve! AU MICKE ovo je dragulj.Cudno, ne smeta mi cak ni crvena koja vristi:)Hvala,može i bez crvene Tang dance
November 23, 200717 yr Podseti me na San Fran...Ili sto bi Dean Martin rek'o: Fran Sansisko. Doci ce i on na red (zapravo vec sam "stigao" u SF posto sam vec kacio slike iz Alkatraza.)
November 23, 200717 yr Small WonderMinja, jedna od boljih koje sam video na forumu (ukljucujuci i onaj )vrlo kompletna fotografijaa da se Indy ne maltretira pishuci, da kazem da bih i ja voleo ovo da vidim u B&W varijanti i malo vecu ako moze :) Edited November 23, 200717 yr by CowBoy
November 23, 200717 yr Hvala na komplimentu. Ne znam za CB varijantu, kad uhvatim malo vremena. A veliku (najvecu) mozes vidjeti na mom flickr accountu-vidi sig). Koja nemilosrdna autoreklama
November 23, 200717 yr Nekako mi ona "lebdeca" zena puno odvlaci paznju, oko se lepi za nju, smeta. Takodje ona dva lika u zadnjem planu. Ovako je fotka puno smirenija i kompoziciono jaca. Mislim, ovo bih ja uradio da je fotka moja. :)