Mostly harmless Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Indy, sudeci prema tvojim novim fotkama, nesto si resio da menjas. Iskreno, uzivao sam u tvojim "starim" radovima, ali postujem odluku/nameru da probas i nesto drugo. E sad, pitanjce je, zasto si uklonio stari profil i fotografije? ( :( )
Indy Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Pa, dosadilo mi je da radim uvek jedno te isto... Resih da probam nesto drugacije, zaista mislim da sam iscrpio stari pristup (ili se barem osecam iscrpljenim u vezi toga). Mozda ce kasnije biti nesto sto ce vam se vise svideti. BTW. kante za djubre/reciklazu su metaforicke.A selekcija starijih i mladjih stariteta je ovde.
Mostly harmless Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Kod mene postoji drugi problem. Hronicni nedostatak vremena da se posvetim fotografiji, pa se na kraju sve svelo na porodicne fotografije, uglavnom dece, i ponekad prijatelja. Nacin zivota u mnogome utice na to, i tu je tesko bilo sta promeniti. Zbog toga sam jako odsutan kad uzmem kameru u ruke, bezvoljan sam i polako, primecujem, da mi se gasi zedj za fotografijom. Zato, pratim redovno druge i divim im se sto uopste mogu, a ako pritom jos i umeju, moje baterije se iznova napune, bar na kratko. I tako iznova, i iznova...therefore: ovde.
jms_uk Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Tijuana-Ensenada Highway MEX1 - pogled na okean iz 13 slika :)click to view large
kapetanm Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Tijuana-Ensenada Highway MEX1 - pogled na okean iz 13 slika :)click to view large Na trenutak sam pomislio da će da mi se izlije u krilo. Bravo Jemse
расејан Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ко је оно написао да без доброг загађења нема ваљаног заласка?
расејан Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 teri pračet u dobrim predskazanjima :)Један је Праче :)
esdy_11192 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Nisam dugo nista kacio ovde niti na Flickru.. U zadnja dva dana 5 komada "tamo".. Evo dve od pet.. :)Street Dog II by esdy, on FlickrNight view from the Arc de Triomphe - III by esdy, on FlickrSvi podaci su na flickru, kao i obicno film. S'tim da sam ja skenirao.
esdy_11192 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Sad malo CB. Evo iz zapocete nove serije sa psima (razmisljam da odvojim lutalice od ovih drugih). Ove su isto iz 2009te. :DCompanion I by esdy, on FlickrCompanion II by esdy, on FlickrObe radjene kompaktnim filmasem Minolta AF-C. Film je Kodak Tri-X 400.
jms_uk Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Veceras sam se konacno nakanio da proberem i malo obradim neke 'muzicke' fotke. Dva seta su 'Open mike", a treci je snimanje u studiju.http://www.flickr.com/photos/jovan_uk/sets/72157626289575874/with/5536100374/
Recommended Posts