Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

ta stotka me je uvek mamila. nadam se da ću 1 dana i ja imati nju pa ću da crtam sa njom, uh... da ne pričam o tome što su neki na nju kačili obrnutu pedeseticu i blizina je bila skoro kao mikroskop. šalim se, nije baš kao mikroskop, ali je keva. no... :)

• Replies 5.7k
  • Views 447.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4555056565_932d4752b9_b.jpg
:heart:P1020309.JPGI jedno nedeljno okidanje iz kauča:P1020295.JPG

Edited by Lynn

Doabr ti pecaroš Indy, jel i to sa emulzije ?? :)) Ja nisam ništa sređivao već par meseci, 30 filmova čeka skeniranje.. :/ A kupio sam epsona V650, kojeg nikako da priključim..

Jeste. Kaci tog epsona, zivot je kratak :D

kome se svidja bigz, ovaj sajt ce mu se sigurno dopasti.sneakpeak:stop.jpg

Nisu moje fotografije, ali je moj kostim.U stvari, samo sam htela da dodjem i da se zahvalim McCabe-u na pomoci i upoznavanju sa jednim super mladim talentom :)ejg74k.jpgfwq0px.jpgk16yk6.jpg

Kliknuh i tamo, ali evo i ovde:thumbsup: za kostim a i fotografkinji za fotke

Dito + :thumbsup: za pojavljivanje studijskih fotografija.

Bravo za kostim bravo i za modela:)Fotografije nisu loshe, ali ja bih to zbog teksture kostima malo agresivnije, barem sto se svetla tice. Treca mi je najbolja

@jms, zmitjkoe, cowboythanks.sto se svetla tice, bilo je malih problema, posto je jedan reflektor padao, a drugi zezao, al nema veze.mislim da je veci problem, bas u tome sto je materijal jako zeznut za fotkanje, posto se radi o musemi.ja sam ultra zadovoljna fotkama, anyway.@bghostjeste, to je E :)

Ne mogu a da ne naglasim neophodnost postprodukcijske obrade, pogotovo za fashion i studijske snimke. Vec skromna intervencija (zbog slike u veoma malom formatu) moze da poboljsa sliku.k16yk6copy.jpg

e jeste!ja sam duduk po tom pitanju, umem samo patch i heal tool da koristim po potrebi, al ovo ostalo sto uzmem, ujebem redovno.ali treba post produkcija def. i'll figure it out somehow.

... posto se radi o musemi.
wtf??Ti si carobnica:) ovo izgleda ultra skupo. @Zmitjko - odlicna obrada

ako imaš sirove [još bolje ako su raw] i ako hoćeš da mi pošalješ da vidim da li ti se dopada da ih ja sredim.1 od varijanti. ništa preterano, elegantno:ejg74ka.jpg?t=1272520387*obrisaću je posle ako nećeš da stoji ovde. tj. moraću da je obrišem jer stoji kod mene na photobucket-u. tu uglavnom kačim primere itd. a, može (nisam siguran) neko da je vidi tamo i da pomisli kako je to moja fotka.

Edited by bob mould hair style