hoffnung Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Npr. ako je čovek u vertikali i slikam ga tako, ispadne mi dugačak-izdužen kada resizujem.
jms_uk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Npr. ako je čovek u vertikali i slikam ga tako, ispadne mi dugačak-izdužen kada resizujem.cek, cek - a jesi li probao da prvo uradis crop?p.s. mod - moze ovo na tehnike da se prebaci?
korindjar Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 (edited) Pod Atininom suknjom Edited January 31, 2009 by Hustler
Lancia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 eh Zmicko, Hustleru je vazno da bude pod suknjom.
korindjar Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 (edited) he, zivotinjo :DNego jel ima neka literatura/video kursevi gde se moze nesto videti o kadriranju, postavljanju predmeta, kompzijici i sl? Edited January 31, 2009 by Hustler
jms_uk Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 izvinjavam se na velicini fajla [pustite da se ceo ucita] - mali pokusaj da se igra sa 8.5 fps aparatom :D
Caligula Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 p.s. mod - moze ovo na tehnike da se prebaci?Neka ga ovde, ne smeta:)
hoffnung Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jms_uk | Nisam. Odlična ti je ta gif animacija.Hustler | Da li te interesuju osnove fotografije? U slučaju da je tako, ovo je odlična knjiga. www.jarac.net::
hoffnung Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 (edited) Edited February 1, 2009 by photogazing
jms_uk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 (edited) ^^ ne znam da li si ove slikao vertikalno, ali si ih dobro ukvadratirao ;)evo par kvadratnih i od mene - da ne bude da sam samo slikao kazablankanske talase Edited February 1, 2009 by jms_uk
jms_uk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 i jos par :)doneo sam preko 750 slika iz 5 gradova, kad ih proberem i sredim, napravicu kolekciju na flickr-u.
Caligula Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 (edited) Jbte... kako bi ovde (mislim na scenu, ne na kadar) legao krop necijeg akta, ili shaka makar.Odlicna. Edited February 2, 2009 by CowBoy
minja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nisam znao di da postam pa sam krknuo pitanje ovdje...Imali netko broj fancuskog photo casopisa u kojem su izdali amateske fotke s natjecaja? Ako netko ima moze mi se javiti na PM, bio bih mu vrlo zahvalan.Radi se o ovome natjecaju: http://concours.photo.fr/2008/Site je toliko konfuzan plus na francuskom da se nisam znao snaci.
jms_uk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 (edited) Nisam znao di da postam pa sam krknuo pitanje ovdje...Imali netko broj fancuskog photo casopisa u kojem su izdali amateske fotke s natjecaja? Ako netko ima moze mi se javiti na PM, bio bih mu vrlo zahvalan.Radi se o ovome natjecaju: http://concours.photo.fr/2008/Site je toliko konfuzan plus na francuskom da se nisam znao snaci.moj je na putu od Pariza ka ovamo :)sajt jeste konfuzan, ali nadjoh svoje fotke - mada nisam siguran da li su stavili sve ili samo onih 3000 sto su usli u 'drugi krug' ?inace u taj drugi krug - 'premier selection' udjoh u brojevima jan/feb 2000,02,3,4,5,6,7,8 [objavljeno ime] - ali samo jednom objavise jednu fotku... edit: shameless :Dne gubim nadu - mada znam da bih stigao na naslovnu moram da fotkam neke [polu]gole cice Edited February 2, 2009 by jms_uk
Recommended Posts