Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
@maxividaimam klinca 2 meseca pa kad ga slikam, slikam bez blica ali su mi slike nekako mutne jel ima fora za to ( naravno u stanu ga slikam)
ili brzi objektiv [manji f broj], ili da se on ne mrda :)
Posted
ili brzi objektiv [manji f broj], ili da se on ne mrda :)
Nista, vezacu ga i kad ga slikam :)))Hvala
Posted
@maxividaimam klinca 2 meseca pa kad ga slikam, slikam bez blica ali su mi slike nekako mutne jel ima fora za to ( naravno u stanu ga slikam)
U slučaju da nemaš SLR aparat, ili da ne možeš da priuštiš brz objektiv, savetujem ti da bebu za slikanje približiš prozoru i da je okružiš predmetima svetle boje. Recimo, razapni neki beli čaršav sa strane suprotne izvoru svetlosti (on ne treba da bude u kadru). A inače, ne moraš da čuvaš dvomesečnu bebu od blica. To se ne preproučuje samo za novorođenčad koja nisu navikla na svetlost generalno, a kamoli na šok-svetlost kao što je blic. Beba od dva meseca može da podnese da je tu-i-tamo blicneš. Naravno, ne preteruj.
Posted
U slučaju da nemaš SLR aparat, ili da ne možeš da priuštiš brz objektiv, savetujem ti da bebu za slikanje približiš prozoru i da je okružiš predmetima svetle boje. Recimo, razapni neki beli čaršav sa strane suprotne izvoru svetlosti (on ne treba da bude u kadru). A inače, ne moraš da čuvaš dvomesečnu bebu od blica. To se ne preproučuje samo za novorođenčad koja nisu navikla na svetlost generalno, a kamoli na šok-svetlost kao što je blic. Beba od dva meseca može da podnese da je tu-i-tamo blicneš. Naravno, ne preteruj.
Nije problem po danu , nego sad smrkava vec u 16h, a i mislio sam na slikanje "onih" momenata koji ne mogu da cekaju. Par puta sam ga skljocnuo pa imam utisak da mu nije prijalo , iskljucio sam i AF beam jer mi je reagovao na to i kad su mu zatvorene oci (to pricam za prvi mesec sad nisam skoro probao)Thanks u svakom slucaju
Posted

he, minja :) nije do modela, nego do fotografa..a moze i obratno - ovako:tuborglx4.jpgtuborg maneken

Posted (edited)
ljubljana.jpg Edited by Hermetico
Posted

Strašno. Baš sam se rastužila. Ne mogu da verujem.

• 2 weeks later...
Posted (edited)
savskitrgzaforumib8.jpg Edited by vasudeva418