Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

survivalsokograd020-1.jpg

• Replies 5.7k
  • Views 447.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ribizlesedmijul017.jpg

Kontrast (u ovom slucaju beogradski):1z1xnwy.jpg

@Nasumica: ovo mi lici na Grzu kod Paracina i stari grad Petrus na istom potezu?Inace, svidja mi se potok, a ove ostale mogle su da budu mastovitije kadrirane :) (citaj: manje simetricne)

Edited by CowBoy

summerreadingbooksw8.jpgReading a Book (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)
summerbikeracehl6.jpgBike Race (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)
summerreadingnewspaperrs8.jpgReading Newspaper (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)
summerwomandogdy9.jpgWoman And Her Dog (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)
summerrestinginshadess3.jpgResting in the Shade (Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)
@Nasumica: ovo mi lici na Grzu kod Paracina i stari grad Petrus na istom potezu?Inace, svidja mi se potok, a ove ostale mogle su da budu mastovitije kadrirane :) (citaj: manje simetricne)
u pitanju je sokograd iznad sokobanje....sticajem okolnosti, prvi put sam se popela na same rusevine, obicno bih pokunjeno cekala na klupici u podnozju. <_< <_< hvala, a ja se jos nervirala zato sto mi nisu dovoljno simetricne :P ...sta cu, volem... pokusacu da to promenim ubuduce..
u pitanju je sokograd iznad sokobanje....sticajem okolnosti, prvi put sam se popela na same rusevine, obicno bih pokunjeno cekala na klupici u podnozju. <_< <_< hvala, a ja se jos nervirala zato sto mi nisu dovoljno simetricne :P ...sta cu, volem... pokusacu da to promenim ubuduce..
:lol: zbunio sam se, ja mislio Petrus.Lokacija nije losa, problem su samo ostre senke. Zato sam pomenuo da ne bi bilo lose da si trazila interesantnije uglove.
(Serija: Summer In the City - This is Fucking Photography)
dolazim u NL uskoro na nedelju dana i ocekujem summer :D - dosta mi je ove kise i najvisih dnevnih temperatura od 18C u julu

Pa sad... Holandija nije bas zemlja gde mozes (sa sigurnoscu) da ocekujes summer. Mi ovde gledamo englesku prognozu da bismo znali kako ce vreme biti sutra :lol: . Nadam se da ces imati srecu i potrefiti period lepog vremena. Ako hoces bas bas summer, idi u Beograd.

Edited by Zmitjkoe

@Zmitjkoe odlična serija. radnik01-13.jpg

Pa sad... Holandija nije bas zemlja gde mozes (sa sigurnoscu) da ocekujes summer.
Ma znam, nego malo zavidim gledajuci ove tvoje fotke :)da ne bude da trolam [samo]2340306329_00a5c2d584.jpg