Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Recimo...

ovo bi bila najlepsa vest u poslednjih par meseci, ako bude imas pivo i bod na trafordu :P

Posted

Oce li biti nekih velikih promena prava između Arene i SK sledeće sezone ili će biti slična podela kao i ove?

Posted

Zna li neko kada je poslednji put neki kanal prikazivao Blade Runner?

Posted

Ja sam ga gledao prije 10-ak godina a Pinku u nekom suludom terminu tipa 3 ujutro.

Posted

Ja nijednom nisam naleteo do sad. Mogli bi nekad da puste umesto stotih Assasinsa, Armagedona, Shattereda, Edi Marfija... Možda je i sa pravima problem negde.

Posted

Trinaestog ratnika :D

Posted

Dragi prijatelji,

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate početak snimanja novog domaćeg kulinarskog TV serijala u kome će se prvi put pred kamerama zajedno naći najpoznatiji srpski TV kuvar Nenad Gladić - Lepi Brka i legenda ovog poslaSteva Karapandža.

To će ujedno biti i promocija prvog domaćeg kulinarskog kanala KITCHEN TV, koji sa emitovanjem počinje 5. jula, ekskluzivno putem MTS TV. Bićete u prilici da otkrijete koje sadržaje ovaj novi TV kanal donosi na našu medijsku scenu.

Vidimo se u četvrtak 23. juna, u 12 sati,  u novom studiju KITCHEN TV na drugom spratu TC Staklenac na Trgu Republike (bivši prostor Media Centar).

Srdačno,

Siniša Đokić & Lepi Brka

Posted

Arena objavila da neće prenositi Engleze...

Posted

Ako misliš na ona pitanja i odgovore na njihovom sajtu, ne bih tome pridavao neki značaj. Tu su imali razne provale tipa kažu da prenose a ono nema i obrnuto.

Posted

Pa čemu im onda služi forum!?  :lolol:

Posted

'ajde pa čitajte šta piše na prethodnoj strani ove teme

Posted

Zna li neko kada je poslednji put neki kanal prikazivao Blade Runner?

Evo sad izvukao iz baze

9b71ac87ccc40895e8c83836730410b2.jpg