Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Da, zanimljivo da na Areni nisu problem...

Posted (edited)

Pomoc prijatelja !

Ne razumem se bas najbolje u sve ove kombinacije/pakete koje se nude i tome sl.

Situacija je sledeca:

U zgradi u kojoj sam se pored KDSa sada pojavljuje SBB. Ovih par dana razvlace paralelnu mrezu. Sada, da li razmatrati nesto od SBB ponude ili ne?

Moja situacija je sledeca:

- KDS kablovska (ponekad mi nedostaje neki kanal, ali sve se netom da resiti)

- Net je ADSL EUnetov (zadovoljan protokom, brzinom i cenom)

- Telefon standardan (najcesce platimm samo pretplatu)

- Mobilni Telenor prastari prepaid (ni njega ne koristim mnogo)

Ako nekoga ne mrzi neka baci opciju - zasto DA ili NE, i ako je opcija DA kako onda odjaviti sve ovo sto koristim.

Trenutno je licno bliza opcija NE jer mi se cini da bi ovi mogli da me daljinski iskljucuju ako ne platim za mesec dana, a ovako umem da budem duzan po par meseci za tv i telefon, a net placam jednom u 6 meseci.

Ipak da pitam nekoga ko bolje zna.

Hvala unapred!

Ne znam puno, ali pošto se slabo javljaju, ajd da napišem ono što znam.

Možda bi ti pomogao cenovnik SBB-a, ako ga nisi video. http://sbb.rs/Binary/268/sbb_cenovnik_160601.pdf  EDIT: cene važe od prvog juna.

Problem s njima je što nemaju ugovore oročene na 12 meseci.

Dalje, mislim da ne bi bilo zgoreg da se raspitaš kod suseda kakav je internet kod njih. Jes da trenutno nemaš kod koga da se raspitaš, ali kad ovi dođu u tvoj kraj. Obično je im je dobar/odličan net, ali...

Pogledaj i SBB temu na PDF-u posvećenom računarima, ima interesantnih stvari, naročito poslednjih dana.

Vidi da nađeš preko Gugla neki noviji post o isključivanju sa tim malo jačim ugovorima. Klot televiziju bez neta i telefona znam da umeju da isključe posle 3 neplaćena meseca. Što ne znači da za te sa "malim ugovorima" deadline neće smanjiti na jedan neplaćen mesec u međuvremenu, a opet ne znači ni da tvoji sadašnji provajderi neće uskoro promeniti uslove.

Edited by Malkmus
Posted

ja bih se uvek pre opredelio za jednog operatera koji mi nudi usluge za koje sam zainteresovan. pa onda od njegove ponude odabrati onu koja zadovoljava moja interesovanja(tv kanali koji me interesuju, internet paket koji mi zadovoljava potrebe...)

uz tu dilemu kds vs. sbb uvek imaš i opciju mts box 2, 3 ili 4(tv, internet, fixni, mobilni). ja sam u zgradi imao taj kds koji je realno sranje, pa sam se odlučio za mts box 3(obavezani fixni, tv i net). sada se pojavio i sbb al kasno marko na kosovo stiže. da sam imao sbb 99% bi se odlučio za neki njihov paket bez fixnog tel.

da sam na tvome mestu odabir bi bio sledeći

1. sbb

2. mts box

3. kds ptt

• 2 weeks later...
Posted

Kakav je to DTX kanal koji se pojavio na IPTV -u?

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Prijatno iznenadjenje od SBB-a

Pojavio mi se pickbox i vec je ukljucen u cenu mog paketa :)

http://sbb.rs/televizija/pickbox

izbor filmova je slabiji al sa serijama je vec druga prica. 

Edited by katamaran
Posted

Ja imam trio gold i pise da treba da doplatim ?!

Slučajno poslato preko Tapatoka

Posted (edited)

Po poruci bi trebalo da j i tebi ukljucen. 

edit: kad kliknes onaj link iz mog proslog posta pominju ekstra i premium. Cini mi se da sam negde video da ga trio gold novi dobija dzabe 24 meseca a postojeci treba da obnove ugovor.

Ovako na slepo cini mi se da je veci rezon preci na extra. 

edit 2: i po poruci samo extra i gold imaju pickbox ukljucen u cenu

Mene bune sa poslednjom akcijom koju reklamiraju na pozadini racuna. Valjda bih imao besplatan telefon 12 meseci (placanje po ceni sadasnjeg paketa) ako predjem na premium

edit 3:

24 MESECA BESPLATNO U TRIO GOLD PAKETU

Do kraja avgusta novi korisnici Trio Gold paketa i postojeći koji obnove ugovor dobijaju Pickbox besplatno 24 meseca.

Edited by katamaran
Posted

Ja kad udjem u opcije i kliknem pogledaj ponudu izadje ppruka da se pretplatim... mozda da resetujem risiver?

Slučajno poslato preko Tapatoka

Posted (edited)

Vidi edit. Po svemu sudeci trio gold mora da potpise nov ugovor da bi ga 24 meseca imao dzabe. Ekstra i premium ga imaju ukljucen u cenu

Ja imam duo extra gold i radi.

edit: uopste mi vise nisu jasni njihovi paket

duo extra gold je 3800+ 200 kinti za dodatni risiver. Trio extra gold je izgleda 4200. Ako je tako onda je cist rezon prebaciti telefon kod njih al bas imam otpor prema tome.

Edited by katamaran
Posted

neam pojma, odustajem...

i ovako sam kupovao sve serije i filmove...

Posted (edited)

neam pojma, odustajem...

i ovako sam kupovao sve serije i filmove...

Ma tvoja situacija je skroz jasna. Ako potpises nov ugovor na 24 meseca imaces dzabe pickbox 2 godine. Druga varijanta ti jej da predjes na 700-800 kinti skuplji gold extra al onda sem pickbox-a dobijes i brzi net i dodatne kanale.i dosta vise minuta ukljucenih u pretplatu

Sto se tice filmova vec sam rekao da nije ne znam kakav izbor. Ukupno ih ima stotinjak i naravno da nema novih holivudskih hitova. Sto se tice serija ima dosta klasika i desetak premijernih koje se upravo emituju.

edit : ovde mozes da vidis sta ima

https://www.pickbox.tv/Login?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.pickbox.tv%2F

Edited by katamaran
Posted

Ajd i ja da pitam nesto. Koliko se secam ako bih uzeo njihovu telefoniju aktuelni telefoni postaju neupotrebljivi i morao bih da koristim samo njihov? Ako dobijem taj neki bezicni sto nude jel bih mogao da povezem slusalice od mog aktuelnog bezicnog na njega?

Posted

Onda bih mozda i mogao da predjem...