ducca Posted December 18 Posted December 18 Ističe mi Box 4 kog govana, gledam šta mi je pametno činiti (najradije bih ostao pod istim uslovima da se ne zajebavam sa menjanjem mreža, novim instalacijama i slično), zvali me da ponude nove cene (duplo veće za sličan paket) sa prva mislim 3 meseca na 50%, poslao ih u 3 pm. Probao neko skorije sa varijantom podnošenja zahteva da se broj prebaci u drugu mrežu, prošli put sam dobio korektnu ponudu za produženje ugovora tek posle tog poteza? Yettel vidim ubacio foru da mora i zarada da se prebaci u njihovu banku da bi se ostvario nekakav popust na 12 meseci tih paketa koji uključuju TV, net i mobilnu. Jebeno ludilo. SBB znam pouzdano da daju 12 meseci za dinar novim korisnicima, nedavno kolega prešao na tu foru.
Renegade Posted December 18 Posted December 18 10 minutes ago, ducca said: Ističe mi Box 4 kog govana, gledam šta mi je pametno činiti (najradije bih ostao pod istim uslovima da se ne zajebavam sa menjanjem mreža, novim instalacijama i slično), zvali me da ponude nove cene (duplo veće za sličan paket) sa prva mislim 3 meseca na 50%, poslao ih u 3 pm. Probao neko skorije sa varijantom podnošenja zahteva da se broj prebaci u drugu mrežu, prošli put sam dobio korektnu ponudu za produženje ugovora tek posle tog poteza? Yettel vidim ubacio foru da mora i zarada da se prebaci u njihovu banku da bi se ostvario nekakav popust na 12 meseci tih paketa koji uključuju TV, net i mobilnu. Jebeno ludilo. SBB znam pouzdano da daju 12 meseci za dinar novim korisnicima, nedavno kolega prešao na tu foru. Nisam probao skoro jer mi ističe mi ugovor u januaru ali koliko vidim na benchu i dalja radi ta fora sa traženjem idp broja. Planiram to da uradim jer sve manje od 50% popusta na ceo ugovor je neisplativo. Naravno, podrazumeva se da si na optici da bi ovo radilo. 1
Frank Pembleton Posted December 18 Posted December 18 (edited) Prelazak sa MTS na Yetel i obrnuto je prost. Svodi se na menjanje "kutija" u stanu. Iščupaš jedne i priključiš druge. E sad vrste popusta koli mogu da se izvuku trenutno to nemam pojma... Edited December 18 by Frank Pembleton
Profesionalac Posted December 18 Posted December 18 Mislim da je sigurica za bolju ponudu traženje idp broja. Ja sam za moje, sredinom godine, prvo dogovarao uslove za produženje Box4 ugovora ( i nudili su mi neku budalaštinu, tipa 3 meseca za 50% ili 1 din, možda i pink paket kanala), dobio korektnu ponudu od Yettela za TV+internet. Onda kad sam tražio idp broj, u roku od 3 sata su me zvali sa boljom ponudom (npr 6 meseci dinar, pa još 6 meseci po 50%), ali sam im se zahvalio. 2
vememah Posted Saturday at 18:16 Posted Saturday at 18:16 (edited) On 2.12.2024. at 8:37, Malvo said: Kakve su ovo promene u MTS Box paketima? Povećava se cena, a istovremeno broj TV kanala smanjuju na 250 dok se ostali doplaćuju? Ako neko želi da raskida ugovor bez penala zbog poskupljenja, čovek objavio postupak na Benchu: Quote Malopre sam bio do poslovnice MTS da raskinem ugovornu obavezu na tri svoja broja. Podneo sam im pre toga PRIGOVOR u pisanoj formi u samoj poslovnici da nisam saglasan sa najavljenim povećanjem cena i taj moj zahtev od 09.12.2024. stoji kao "rešen" u sistemu. Stoji tamo i da su me zvali radi rešavanja problema a nisu me zvali. To sam saznao isto u poslovnici prošle nedelje jer mi je bilo čudno da me niko ne zove. U svakom slučaju maopre ja lepo radniku kažem da želim da raskinem ugovornu obavezu i da je to u sistemu rešeno, on pogleda i kaže jeste i krene u postupak. U jednom trenutku pozove svog šefa da ga pita nešto o šifri za raskid bez plaćanja penala i posle malo dužeg razgovora reče mi da sačekam jer će me opet zvati itd. itd. itd... Rekoh da ne želim da me niko zove da je moj prigovor zaveden kao rešen i da želim momentalno da raskinem te ugovore i da me više ništa drugo ne zanima pa makar mi nudili besplatno da koristim pakete. Ponovo poziv šefu, ali ovoga puta iz kancelarije iza, i naravno MOŽE. Tako da znate, pustite navodne rokove od 30 dana i ne dozvolite da vas lažu. Podensite PISANI prigovor i čim se u sistemu pojavi kao rešen možete istog trenutka da raskinete ugovor!!! Pravo od njih otišo sam u poslovnicu A1 i dva broja prebacio na NEO Super sa 50% popusta (izađe 1500 din) a jedan na prepaid Mega plan. DVADESET GODINA SAM BIO U MTS-U I KAKO SU ME PRE NEKOLIKO MESECI IZGUBILI KAO KORISNIKA BOX PAKETA TAKO SU ME SAD IZGUBILI I KAO KORISNIKA TRI POSTPAID BROJA. MTS I JA VIŠE NIKAD ZAJEDNO PA MAKAR I VIŠE PLAĆAO KOD DUGOG OPERATERA. SA PLILIĆARKIM FIRMAMA NE SARAĐUJEM! Koga interesuje evo teksta mog prigovora: Poštovani, Na vašem sajtu sam video obaveštenje da imate nameru da od 05.01.2025. SVE korisnike prebacite na neke nove a samim tim i skuplje pakete te vas ovim dopisom obaveštavam da apsolutno nisam saglasan sa vašom namerom da JEDNOSTRANO promenite uslove ugovora koji imamo. Ovo moje obaveštenje se odnosi na sva tri broja koja imam kod vas 064 137*, 064242* i 064342****) kao i na sva tri prateća ugovora. Takođe vas pozivam da se upoznate sa članom 88 Zakona o zaštiti potrošača. Za sva dodatna pojašnjenja možete me kontaktirati na moj broj telefona 064 137**** i na e-mail: e****[email protected] https://forum.benchmark.rs/threads/mts-postpaid-paketi-i-promocije.190886/post-7354183 Edited Saturday at 18:16 by vememah 2
Milosh76 Posted Saturday at 21:49 Posted Saturday at 21:49 (edited) Imam Soko lajt od oktobra 2024 i taj sam dobio na foru "prelazim u Telenor". Sad mi baja kaze da cu do kraja ugovorne obaveze placati 380 din vise, a ako se zalim mozda zadrzim iste uslove po istoj ceni ili bolje uslove po staroj ceni A nova Soko lajt tarifa daje vise interneta, 400Gb, vise MTel minuta i 6Gb rominga, sto me jedino i zanima. E sad, nece me mrzeti da se svadjam, makar potpisao novi ugovor na 2 godine. Lik sa Benchmark foruma je pripretio da ide u A1 i "Pogledao je A1 paket i odmah ponudio Soko Lite sa 50% popusta: 1063x12 + 1925x12 ili sa aktiviranim e-računom 963x12m + 1825x12m. Paket je jači nego što mi treba, ali nisam hteo da ga pitam da li može Omorika S sa 50% popusta. Ovo je u proseku 1444rsd što mi odgovara. ". Post je odmah ispod gore linkovanog. Mail koji se kontaktira je [email protected] Edited Saturday at 21:52 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted Saturday at 22:37 Posted Saturday at 22:37 alal ti vera na energija za takvom vrstom cimanja pogotovu sada kad je prelazak sa mreže na mrežu potpuno ponednostavljen za običnog korisnika
Milosh76 Posted Sunday at 08:29 Posted Sunday at 08:29 I tako im dajem previse para, zasto ih ne bi cimao da mi naplate manje. A usput i krse zakon. A nazalost, MTS je i dalje najbolja mreza i daje najvise za isti novac.
zmanic Posted Sunday at 09:17 Posted Sunday at 09:17 (edited) Od početka meseca najveća frka je u Supernova podružnici Telekoma. Tu su 30.11.2024. najavli totalno pregrupisanje paketa i prelazak na MTS pakete što u proseku znači oko 20% poskupljenja i ukidanje brojnih TV kanala iz paketa. To su samo objavili na web sajtu a tek ponekom poslali nemušti SMS sa najavom promena. Zakonski, ugovorna obaveza važi do 30.12.2024. Svi nezadovoljni, pa i oni sa ugovornim obavezama imaju pravo raskidanja ugovora bez plaćanja penala. Nisu očekivali broj onih koji će to i uraditi i nastao je haos. Osnovne promene: - izjednačavju up/down brzine na viši broj, (u mom slučaju je to sa 200/100 na 200/200MBps) - osnovni paket se svodi na bezvrednih 250TV kanala, (u mom slučaju je to smanjenje za oko 65%) - svi ostali paketi: istorijski, dokumentarni, muzički, HD kvalitetni .... si izdvojeni u posebne pakete koji će se dodatno nalpaćivati i slično (u mom slučaju ne ostaje ništa što mogu da gledam) Još 08.12. sam podneo prigovor i najavio raskid ugovora slanjem primedbe na email [email protected] Pokušali su nekoliko tel. razgovora sa mnom, ali nemamo šta da pregovaramo, jer ne nude ništa što me interesuje i insistiram na pismenim objašnjenjima ili e-mail ponudama kako bih se zaštitio pred očekivanom tužbom. Ne prihvataju da im opremu vratim u poslovnici kada meni odgovara, već kad me oni pozovu. A ne zovu do sada nikako. Ne pada mi na pamet da više koristim i plaćam Telekomove propale projekte. Moj stvarni cilj je da se otarasim bilo kakve komercijalne TV ponude i pronađem najpovoljniju i najstabilniju Internet vezu. Već plaćam IPTV listu koja mi odgovara i koja košta ispod 10€ mesečno i dovoljno music streamova koje slušam. PS Ovo pišem zbog drugih korisnika koji možda koriste ovog provajdera, a nemaju pojma šta se dešava. Edited Sunday at 09:18 by zmanic 1 2
igoraki Posted Sunday at 09:44 Posted Sunday at 09:44 (edited) Meni je Yettel ponudio 50% za internet na 22 meseca, što je trenutno najpovoljnija kombinacija koju sam uspeo da nađem, to izađe oko 1300 dinara, isto su mi nudili i za TV, isti popust ali ja to ne gledam već godinama pa mi je to čisto bacanje para. Edited Sunday at 09:45 by igoraki
gone fishing Posted Sunday at 10:32 Posted Sunday at 10:32 2 hours ago, Milosh76 said: I tako im dajem previse para, zasto ih ne bi cimao da mi naplate manje. A usput i krse zakon. A nazalost, MTS je i dalje najbolja mreza i daje najvise za isti novac. - što jes jes - nađite mi drugog operatera koji nudi kablovsku + net za dinar na 2 godine 1
Recommended Posts