Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa jesu li na kraju uopšte oteli nekog korisnika sbb-u po ovom osnovu? :unsure:

Mislim, da li su ti zahtevi za raskid ugovora već prošli (ako su uopšte prolazili) ili su svi još uvek bili u nekom procesu koji je sad stopiran? 

Meni nekako nema logike da korisnik može raskinuti ugovor zbog toga, operateri menjaju ponudu kanala redovno…

Edited by mraki
Posted (edited)

Može ako se bitno promeni ponuda kanala, a ovde su u pitanju kanali koji nose tipa osminu tj. petinu ukupne gledanosti ako računamo i Happy.

SBB je dozvoljavao raskid kad je zbog sukoba sa suvlasnikom ugasio Ultru, dok se Telekom za Supernovu pravio lud kad su SBB-ovi kanali izleteli.

Edited by vememah
  • +1 1
Posted

Update :
Prva vraća Nikad nije kasno u subotu iako je Pink najavio tu emisiju nedelju.
Sad su Grand emisije konkurencija same sebi u subotu. Cirkus.

• Haha 3
Posted

valjda za nikad nije kasno prva ima ugovor još godinu dana. ta emisija je krenula posle ugovora prve i granda pa ima tu godinu viška

Posted

A zar nije Žex onomad kad ga je Popović napustio napravio neku svoju verziju Granda, bolju i jaču? :unsure:
I muzička produkcija, i zvezde i sve… nešto mi u glavi kako se hvali mega giga uspehom projekta.

Posted

pinkove zvezdice?

Posted

Na koju foru je onda Mitrović bio prisvojio i najavljivao NNK do juče nije mi jasno. Čak je bilo na EPG. biggrin.png

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pinkove zvezdice?

To ona deca?

Mislio sam na nešto što je baš direktna konkurencija, produkcija i talent show…

stigo mail…

image.thumb.jpeg.b8562723cccbee673af312520c4f53db.jpeg

Posted

Ja sad menjam sbb 100% jer sam cekao da skinu ovo sranje sa kabla, kakav antiklimaks jebemihsugave

Posted
39 minutes ago, fusion_ said:

Update :
Prva vraća Nikad nije kasno u subotu iako je Pink najavio tu emisiju nedelju.
Sad su Grand emisije konkurencija same sebi u subotu. Cirkus.

Pink emituje grand tek od 5.novembra.

Ovo je valjda poslednja emisija na Prvoj

Posted (edited)
Navodno iz Telekoma daju i 18 meseci za dinar onima koji im daju na uvid zahtev za raskid sa SBB-om.

Edited by vememah
  • Haha 1
Posted

Na kraju bi za SBB korisnike bilo bolje da su Prva i B92 izbačeni.
Sport bi ostao na B92 a mogao bi se gledati putem obične antene. Ovako šipak.

• +1 1
Posted

Niko ko ima kablovsku nece gledati B92 ili Prvu ili Hepi preko obicne antene. Ako cemo preciznije, milioniti deo promila hoce, 100% nece.

Posted

ko ima kablovsku uglavnom i nema povezanu antenu.

Tragična činjenica je da u Srbiji dobar deo stanovništva i ne zna da postoji način da sve nacionalne i lokalne programe mogu da gledaju potpuno besplatno u punom kvalitetu slike.

Naravno, bez dodatnih mogućnosti kao što je premotavanje, na koje smo se svi navukli.

Nama u kući ističe dvogodišnji ugovor sa MTS-om. Iz SBB-a sam otišao bez ikakve kontra ponude. Hladno sam izmirio račun i vratio opremu. Tek posle nekih desetak dana su me zvali iz SBB kol centra da mi ponude produženje uguvora. Službenik koji me zvao nije znao da sam već vratio opremu. Toliko o njima. Sport ne gledam. MTS mi je dao 12 meseci za 13 dinara. (12x1 + 1 dinar montaža opreme)

Sada većamo u kući da li odjavimo i MTS i da pređemo na Dvb-t2? Ali prokleto premotavanje nam je ušlo u krv.

Posted

@Milosh78
Ma naravno, u pravu si. Bolje da ostanu reprize Prijatelja i TV čorbe.