notenoughreasonsforclaire Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Kako ovi iz SBBa tretiraju selidbu? Da li daju da se kablovska "prenese" ili ne? Konkretno - imam uslove da uvedem SBB i u stan i u kuću koji su u dva različita grada. U stanu ću biti do juna, a u kući od juna do...pa, sigurno do oktobra. Dakle, da li mogu da uvedem kablovsku u stan (u okviru ove akcije besplatnog uvođenja uz potpisivanje ugovora na 3+12 meseci), a posle da se to isto uradi i u kući? Mislim, verovatno ne može, al' ipak da pitam (jer mi se u onom korisničkom servisu živo biće ne javlja)...
MrX Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 (edited) Pojavila se nova stanica TVBGD za sada samo sa muzickim programom koji, kakav je god, je napredak u odnosu na tv Duga, ali izgleda da je to samo pocetak. citat: Najavljene su emisije časopisa Pečat, Glasa Rusije, Marine Rajević-Savić i Miroslava Lazanskog. Još tvrde da će ići na svim kablovskim operaterima. Edited January 4, 2012 by MrX
Frank Pembleton Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Pojavila se nova stanica TVBGD za sada samo sa muzickim programom koji, kakav je god, je napredak u odnosu na tv Duga, ali izgleda da je to samo pocetak. citat: Najavljene su emisije časopisa Pečat, Glasa Rusije, Marine Rajević-Savić i Miroslava Lazanskog. Još tvrde da će ići na svim kablovskim operaterima. Koji Kablovski operator?
Roger Sanchez Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Koji Kablovski operator?kako se to dobije u Hrvacku?
Hamlet Strašni Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ja imam na SBBu. Pise im logo valjda fontom studenica
Nesh Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Koji Kablovski operator?SBB. Skinuli nam, bar u Nisu, Nature i stavili to.
kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Pojavila se nova stanica TVBGD za sada samo sa muzickim programom koji, kakav je god, je napredak u odnosu na tv Duga, ali izgleda da je to samo pocetak. citat: Najavljene su emisije časopisa Pečat, Glasa Rusije, Marine Rajević-Savić i Miroslava Lazanskog. Još tvrde da će ići na svim kablovskim operaterima. SNS + vitov "studio"
Frank Pembleton Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 SNS + vitov "studio"Znaci KCN ne moze da izdrzi tu kolicinu kreativnosti...Nego, koji studio?Inace na IPTV-u se pojavilo nesto SRB1 i SRB2...
salerokada Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 citat: Najavljene su emisije časopisa Pečat, Glasa Rusije, Marine Rajević-Savić i Miroslava Lazanskog. Još tvrde da će ići na svim kablovskim operaterima. Pouzdan znak da se bliže izbori. U samo mesec dana dobili smo dva nove SNS kanala: kopernikus3 aka Svet Plus info, a sada i ovo.
basketas Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Korisnicima Kopernikusa od NG stigla je cestitka uvecena za 150 dinara,pravdaju se inflacijomi povecanim brojem kanala(ubacili SK prime i jos 1 za 3 godine)?!Naravno Arene nemaju u ponudi,korisnicki servis nedostupan a bas cesto se desava da su pojedini kanali skremblovani.Sve najgore o Kopernikusu,odjavicu se cim dobijem IPTV.
Bane5 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Kopernikus je prvi probio 'magicnu' cifru od 1000 dinara za cenu analogne kablovske televizije (osnovni paket) pa je cena u delu gradova koje pokrivaju 1050 dinara.
Caligula Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Preselio sam se u drugi stan koji je bio prazan tri meseca, ukljucim kabl u TV radi reda (misleci da nema nikakvog signala) kad ono IKOM kablovska, nisu je iskljucili.Krs kablovska, kao i vektor, ali barem imam sta da gledam pre nego sto mi prikace iptv:)
Bane5 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 (edited) IKOMu se desava da ne iskljuce korisnika koji se odselio, raskinuo ugovor i sl. Znam dva takva primera. btw. Sve domace analogne kablovske ponude se uglavnom svode na istu ili slicnu ponudu.ps. @CowBoy, ostavi kabl blizu TV-a jer ces preko IKOM-a imati Sportklub i Sportklub+ kojih nema na IPTV-u pa ako ti zatreba nekad za neki prenos da se nadje. Edited January 18, 2012 by Bane5
Caligula Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ps. @CowBoy, ostavi kabl blizu TV-a jer ces preko IKOM-a imati Sportklub i Sportklub+ kojih nema na IPTV-u pa ako ti zatreba nekad za neki prenos da se nadje. hvala na savetu, mada nisam siguran dal' me zajebavas or sompting. Ovde po forumu me ritaju u gujscu kao coveka operisanog od sporta i prenosa utakmica/dogadjaja.btw IPTV bih uzeo samo zbog HD opcije:( ne znam koliko je PAL slika kvalitetnija nego kod ostalih operatera?
Bane5 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ma gde cu ja znati ko sve ovde voli sport a ko ne :)iptv za sada ima ne bas veliki izbor hd kanala - jedan domace produkcije i 4 strane plus arene u hd varijanti.
Recommended Posts