Arkadija Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Informacija An error receiving the signal has occurred. (#4000) Ovo mi se pojavljuje kda hoću da pogledam nešto unazad na eonu preko lap topa. Takođe, neće da pusti ništa ni iz video kluba. Radiolo je koliko pre 2 dana. Jel zna neko u čemu je problem?
John Coltrane Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 I ja dodjoh da upitam što ne dozvoljava vraćanje u nazad? Juče mi hanuma jauče, ja probao neće (na TV) kasnije je probala na lap topu i radi bez problema. Sad ja probao na TV opet neće. Neće da vrati ni minut - samo crn ekran.
dvb-t manijak Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Ja te probleme nisam primetio na EON-u (radi mi i video klub), ali jesam na Supernova <<MOVE boksu. Oće da vrati ali je juče kočio za sve pare. Danas OK. korona, šta drugo mož' bit'?
Arkadija Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Na kraju sam zvala tehničku podršku, problem je bio u keš memoriji pretraživača. Kada je to izbrisano, sve radi ko bog.
zoki Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Nisam gledao poslednjih 100ak postova pa ne znam da li ste spominjali car go klik TV.. Sad sam se onako iz znatiželje pretplatio na besplatan mesec, ali negde nisam video koliko košta posle, a i kako da se odjavim ako neću da plaćam? Sent from Tapatalk
John Coltrane Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 On 25.1.2022. at 22:19, John Coltrane said: I ja dodjoh da upitam što ne dozvoljava vraćanje u nazad? Juče mi hanuma jauče, ja probao neće (na TV) kasnije je probala na lap topu i radi bez problema. Sad ja probao na TV opet neće. Neće da vrati ni minut - samo crn ekran. Ček da citiram sam sebe i upitam @renne - zvao sam korisnički servis i oni su brzo otklonili "kvar", kao što reče Arkadija, ali meni je delovalo kao da su "na daljinu" resteovali EON box. Videh posle da ima u opcijama mogućnost da i sami resetujemo EON, pa me zanima da li u ovim i sličnim slučajevima to mogu sam da uradim i da li bi nešto "sjebao" ako ga resetujem (tipa profile i liste)?
levi Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 On 28.1.2022. at 14:53, zoki said: Ima ovo radi odlično. koliko će koštati posle 1 meseca free?
dvb-t manijak Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 On 29.1.2022. at 11:00, renne said: samo nemoj da uradiš factory reset ali kad zakuca, može običan reset, tj. ponovo pokretanje. Drži se taster pali/gasi na daljinskom dok se ne pojave opcije ugasi/ponovo pokreni/skrinšotuj (parafraziram).
Jeremija Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 Nova serija izbacivanja kanala na mts-u: Quote 31. januar 2022 Izmene u ponudi TV kanala Obaveštavamo vas da od 1. marta kanali RTL 2 na poziciji 643 i RTL Kockica na poziciji 644 neće biti deo iris TV ponude. https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Vesti/Servisne-informacije/a94225-Izmene-u-ponudi-TV-kanala.html
fusion_ Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 A ubacili ih pre par meseci... Na kraju će im ostati samo kanali iz mts kuhinje
Recommended Posts