gospa buba Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 2 hours ago, dragance said: Zasto ti i dalje kenjas o fudbalu kada o istom nemas pojma? a kad je nuklearna energija u pitanju onda nije problem. svi znaju (ne kazem da kolega zna, vi ste meni svi isti ) 1
dragance Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 13 minutes ago, gospa buba said: a kad je nuklearna energija u pitanju onda nije problem. svi znaju (ne kazem da kolega zna, vi ste meni svi isti ) Ma nuklearke su nesto oko cega se nadam da se niko u Srbiji nece petljati da HBO ne bi snimao novu seriju, samo sa zvalavim ovog puta u jednoj od glavnih uloga. 1
renne Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 11 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Ja ne mogu da ga pronađem ni na aplikaciji za TV, a ni na telefonu. Koji je broj kanala?
msv Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Razlikuje se Iris Go za TV korisnike u odnosu na nas sa MTS postpejdom. Nemamo ni Unu, ni Trezor, ni Život... Ali da, sve to ima besplatno.
Jeremija Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) I ovde ima Trezora, ko zna šta mts brlja, Rene i ja, na primer, dugo nismo imali istu ponudu i raspored kanala... Edited January 5, 2022 by Jeremija
levi Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) umene nema, na iris go koji ide uz mts tv. a imam unu to je neka misterija Edited January 5, 2022 by levi
notenoughreasonsforclaire Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 2 hours ago, levi said: umene nema, na iris go koji ide uz mts tv. a imam unu to je neka misterija Kod mene isto ovako...
msv Posted January 6, 2022 Posted January 6, 2022 Išao sam da produžim ugovor sa SBB-om, spreman na cenjkanje posle čitanja različitih iskustava ovde Ali ponudili su mi da se trenutni otkaže a da se napravi novi na drugo lice (bitno je samo da se razlikuje prezime) i time me časte sa 50% popusta 6 meseci. Hvala, Šolače! 1
Recommended Posts