Jumanji Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Nazalost tekst ne moze da se procita, potrebna je pretplata.700% [emoji15][emoji15]
Jimmy Kowalski Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Moze na N1: https://rs.n1info.com/english/news/media-telekom-serbia-pays-over-700-pct-increase-for-premier-league-rights/ 1
radisa Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 3 minutes ago, Filozof manijak said: Di su naši novci? Mogli su da kupa 2 Newcastle Uniteda za te pare, a oni platili samo prenose lige... :(
nenad Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 18 minutes ago, radisa said: Mogli su da kupa 2 Newcastle Uniteda za te pare, a oni platili samo prenose lige... :( mrtva trka dal ce vise kesa arapi ulupati u njukasl ili drzava u telekom. 1
gone fishing Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Za tih 6 godina mogli su da sponzorisu titove blizance sa po 50 milki godisnje Tako bi 90% srba sa zadovoljstvom pratili omiljene klubovi u ls u kojoj sa tolikim budzetom ne bi bas bili kanta za gol razliku vec ozbiljni kandidati za prolaz grupe
Milosh76 Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Dobio sam 15 meseci upola cene I 9 punu cenu isto kao i novi korisnici za obnovu ugovora 2
radisa Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 I gledalo bi mnogo vise ljudi nego PL... Jbt, eto ko nije verovao, ljudi su ladno platili duplu vrednost jednog OK PL tima za 6 godina prenosa PL... Potvrdjeno na više mesta... Jebeno neverovatan podatak...
sasha Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 4 minutes ago, Milosh76 said: Dobio sam 15 meseci upola cene I 9 punu cenu isto kao i novi korisnici za obnovu ugovora Svaka čast Jel' si išao u neku poslovnicu i koju da znamo gde su tako velikodušni
Milosh76 Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Svaka čast[emoji4] Jel' si išao u neku poslovnicu i koju da znamo gde su tako velikodušniMerkator, oni su mi nudili 6 meseci po dinar I ostalo puna cena. Pa je sluzbenica rekla da ce pitati menadzera. 1 1
Stela Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Zdravo! Posto vidim da ste u temi oko kablovskih operatera, imam jednu nedoumicu, pa ako moze pomoc. Naime, imam EON FULL DUO paket u SBB, startovao je u maju, 4 meseca po dinar i ostalo regularno 3.599. I tim paketom sam zadovoljna, meni vise od toga ne treba. Medjutim, selim se u drugi stan. Htela sam taj paket da preselim, ali su mi u poslovnici rekli da tamo nema tehnickih mogucnosti za njihov net i da mogu da uzmem samo tv. Dakle, internet kod drugog provajdera, i onda bi oni taj net iskoristili da mi obezbede tv paket (to je valjda SBB van mreze). I sad mene interesuje je li to radi, je li realno, ne znam nikoga ko to tako koristi…verovatno ima ljudi…inace mi cak ni tv nije smart, ne znam je li to relevantno. I kolika treba da bude brzina interneta da bi sve to funkcionisalo... Tako da imam dve opcije: 1. u MTSu bih uzela BOX 3 mobilni+net+fiksni, i na to dodala ovaj SBBov tv 2. da raskinem ugovor sa SBB, i da platim penale, nesto oko 20.000, pa u MTS uzmem i tv, dakle - ceo paket, to je valjda BOX4 Radije bih opciju 1, samo da znam da to radi. Unapred hvala svima ako imaju neku informaciju ili savet! p.s. citam forum oduvek, samo ne pisem, sad me muka naterala
Frank Pembleton Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Svaka čast[emoji4] Jel' si išao u neku poslovnicu i koju da znamo gde su tako velikodušniJa video na bilbordu "15 meseci upola cene" e sad da li može da se iskamči za produženje ne znam...Dobro su se setili da reaguju... ... Shiit has hit the fan 1
Milosh76 Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Ja video na bilbordu "15 meseci upola cene" e sad da li može da se iskamči za produženje ne znam...Dobro su se setili da reaguju... ... Shiit has hit the fanNa bilbord pise "za nove korisnike", a meni su dali za obnovu tu ponudu.
mraki Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Šta treba da radi neko bez ugovora? Da kaže kako prelazi kod drugog operatera?
Recommended Posts