Frank Pembleton Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Nemoguće da SBB to radi, njima je dobrobit gledalaca najbitniji! ... Shiit has hit the fan
MadMax Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 (edited) SK i nema prava za F1 u Hrvatskoj već HT, formula tamo ide na arenama... Edited July 29, 2021 by MadMax 1
vememah Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 (edited) Netačno. https://maxtv.hrvatskitelekom.hr/#/search/hungaroring/program Edited July 29, 2021 by vememah
fusion_ Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 SK i nema prava za F1 u Hrvatskoj već HT, formula tamo ide na arenama...Bilo nekad. Sad je na SK.
renne Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 11 hours ago, vememah said: @renne Da se iz United Groupa ne ponašaju kao zadnje seljačine? Ima ona stara narodna o setvi i žetvi HT je maximalno doprineo ovome Daleko od toga da branim UG
ducca Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Jajare. Dodatno mi je drago što sam ih šutnuo za ugovor. Sad u nedelju ću gledati kurac od trke jer sam kod keve koja ima osnovni paket. Djubrad
Milosh76 Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Hotelski wifi u Turskoj, nakacim se na EON preko tableta, mogu da gledam recimo N1, a za RTS mi kaze da ne mogu sa provajdera koji koristim. Nije zbog OI, isto mi pise I za Pink, Fox I jos par kanala koje sam proveravao. Wifi Internet sam serovao sa mobilnog da ne bih placao za 3 uredjaja bez potrebe.Drugi problem, Arena cloud na mobilnom mi se uloguje I odmah uzloguje, user I pass su dobri. Verovatno jer nisam u Srbiji? [mention=1038]renne[/mention] ima li pomoci?
vememah Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 (edited) 5 hours ago, renne said: HT je maximalno doprineo ovome Kako i kada? Pre nego što su ovi hteli da izrade sve druge operatere planom da prebace sve najatraktivnije prenose na Novu sport, koju niko sem njih nema? Edited July 30, 2021 by vememah
MadMax Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Cenim da je HT odugovlačio pregovore dok ne vidi šta će biti sa PL, tako da su na kraju produžili ugovor samo na godinu dana dok je PL kod UG. Ovi im sad to vraćaju kroz F1. Realno, ovakvom politikom UG će izgubiti još korisnika u Hr, a i ovde "kreativni" raspored prenosa (prošli vikend sa drugom bundes ligom) može samo da doprinese bržem odlasku korisnika. Umesto da sav sport spuste u osnovni paket, oni sve tanju ponudu guraju i u hit paket...
msv Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 17 minutes ago, Milosh76 said: Hotelski wifi u Turskoj, nakacim se na EON preko tableta, mogu da gledam recimo N1, a za RTS mi kaze da ne mogu sa provajdera koji koristim. Nije zbog OI, isto mi pise I za Pink, Fox I jos par kanala koje sam proveravao. RTS ima neki dil sa Telekomom za ekskluzivnu distribuciju u inostranstvu.
fusion_ Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 RTS na EON-u ne radi nigde van Srbije. Određeni kanali na EON-u su ograničeni samo na ex-yu države i van njih ne rade (bez VPN)
zoki Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 RTS ima neki dil sa Telekomom za ekskluzivnu distribuciju u inostranstvu.Verovatno zbog RTS planete, besplatna u Srbiji a preko se plaća Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
msv Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Između ostalog, ali i Telekom ima svoj servis MTEL za dijasporu.
Milosh76 Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 RTS na EON-u ne radi nigde van Srbije. Određeni kanali na EON-u su ograničeni samo na ex-yu države i van njih ne rade (bez VPN) To za RTS nisam znao. Ima li neka fora da gledam RTS u inostranstvu? Pitam zbog utakmice u utorak
renne Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 To za RTS nisam znao. Ima li neka fora da gledam RTS u inostranstvu? Pitam zbog utakmice u utorakSamo preko VPN, i nikako drugačije Kako i kada? Pre nego što su ovi hteli da izrade sve druge operatere planom da prebace sve najatraktivnije prenose na Novu sport, koju niko sem njih nema?Zavlačili su ih maksimalno sa produženjem ugovora, smanjivali cenu ugovora, na kraju, posle mesec dana od isteka starog potpisali samo na 13.meseci, umesto tri godine, tj do početka nove EPL sezone. Nisu hteli da uzmu SK HD i Nova Sport, kao preskupo im...Krivi su maksimalno i jedni i drugi i ovi im se sada svete 1
Recommended Posts