J-♣ Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 išo na skijanje, najverovatnije pošto su u helikopteru bila i dva heli-ski vodiča
SNARC Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Imace sta da se poprica sa Batom Zivojinovicem sad. Obnovih ugovor sa Telenorom pre dve nedelje..valjda nece sad da useru nesto.
radisa Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Pazi kad sam pomislio i ja isto... Mozda se konacno dokopaju telenora ...
vememah Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 (edited) Sve i da budu blizu dila, izmisliće antimonopolska komisija nešto da ne mogu da ga kupe, makar ne srpski ogranak. Kelner je inače bio vlasnik 99% PPF-a, dosta je otvoreno pitanje kako će on dalje razvijati bez njega. Quote The founder and majority shareholder, Petr Kellner (98.93%) https://en.wikipedia.org/wiki/PPF_(company) Edited March 29, 2021 by vememah
Jimmy Kowalski Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 4 hours ago, SNARC said: Imace sta da se poprica sa Batom Zivojinovicem sad. I meni prva asocijacija..
msv Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 (N1) Češka novinarka o smrti Kelnera: Niko ne zna kakva će biti budućnost PPF grupe Quote Suvlasnik United Grupe Dragan Šolak, koji je poznavao češkog biznismena, povodom njegove tragične smrti za N1 je izjavio da je poštovao i cenio Kelnera. „Petr je bio izuzetan čovek i privrednik. Mnogo vremena smo proveli razgovarajući o biznisu. Iako smo u poslednje vreme imali nesuglasice to nikada nije uticalo na poštovanje koje sam imao prema Petru. Nedostajaće mnogima. U ovom trenutku duboke žalosti, jedina uteha dolazi iz činjenice da je izgubio život radeći nešto što je zaista voleo. Počivaj u miru Petr“, izjavio je Šolak. 1
Filozof manijak Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 14 hours ago, Jimmy Kowalski said: I meni prva asocijacija.. Jel može objašnjenje, nikako da povežem asocijaciju?
renne Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 2 minutes ago, Filozof manijak said: Jel može objašnjenje, nikako da povežem asocijaciju? Ćao inspeketore 1
Frank Pembleton Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Oni realno i jesu sarađivali, bili blizu maltene objedinjavanja ali jbga.U to vreme su i za zaposlene u UG išli neki ludački popusti na pakete kod Telenora, sve je mirisalo da je gotova stvar... .... Shiit has hit the fan! 1
ducca Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 2 hours ago, renne said: Ćao inspeketore Doduše Bata je bio Peter Keller, ali to je to realno
gospa buba Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 I meni prva asocijacija..i meni iz mesta. ali i to zahvaljujuci dashku i mladji inache ne bih imala pojma.sent from bubamoto
DrIlic Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Ne bi me čudilo da sad UG uleti sa masnom ponudom za Telenor CEE, rumunski Pro TV i slovenačke Pop i Kanal A.
msv Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 (edited) SBB od 1. maja povećava cenu usluga za 100 din. svima koji ne aktiviraju e-račun. Edited April 1, 2021 by msv
Cane Vukic Prebranac Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Каква је прича ова Аполон апликација што се рекламира на Новој?
Recommended Posts