Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)
6 minutes ago, slepa živana said:

pa valjda si pogledala cenu :D, pisalo je - kupi za 0 dinara

i meni su za ovaj mesec nešto zbrkali račun. baš sam večeras odlučila da im platim koliko mislim da treba :lol:

Pisalo samo "kupi", bez cene :)

Ispod mi nudi zadrugu 24/7 za 990 din, i jos nesto s cenama:D

Evo odmah proradio hbo, kul

(Osecam da necu pogledati nijedan film na hbo ovih mesec dana al ajd)

To s dugom mi bas cudno, ispada da pored novembarskog dugujem jos dva cela minus 100 din a bas sam streber, sve racune platim do 15.

Bas cu uci u banku onl8ne da proverim placanja..

Edited by InvisibleLight
Posted
14 minutes ago, InvisibleLight said:

(Osecam da necu pogledati nijedan film na hbo ovih mesec dana al ajd)

To s dugom mi bas cudno, ispada da pored novembarskog dugujem jos dva cela minus 100 din a bas sam streber, sve racune platim do 15.

Bas cu uci u banku onl8ne da proverim placanja..

:lol: tako sam ja na proleće kad su nam otključali, odlagala, odlagala da pogledam džokera, i na kraju zaključali. možda sam jedan film pogledala i to neko sranje.

a za račune, pisao je maheem ranije, bio pred nervnim slomom, nikako nije mogao da ispravi. mislim da im i račune kao i one terenske radove, rade neke autsorsovane firme... tako da kad prijaviš reklamaciju u korisničkom centru, oni samo kažu, prosledićemo i ustvari nemaju pojma o čemu se radi.

ja sam godinu dana plaćala pola cene od pune cene, tako mi stizalo. mislila sam da će mi do kraja ugovora stići da platim 20 hiljada razliku. međutim ništa, pred kraj ugovora su ispravili, par računa sam platila koliko je i trebalo i raskinula ugovor kad je isteklo 2 godine. hvala šolaku.

• Hvala 1
Posted
10 hours ago, Tihajeza said:

Tebe zvali, nama zvonili 4x za 10 dana na vrata, poslednji put je bilo pola 7 uveče. Ko Jehovini svedoci, jbt.

Izuzetno su agresivni MTS. Brat ih je oterao sa vrata sa "zbog epidemiološke situacije vas ne mogu pustiti unutra". 'bali ih svi paketi sa fiksnim telefonom. Meni još nisu došli. Mrzim i SBB. Ukinuli su saradnju sa Telenorom. Dobio sam smrdljivi Pink paket na dve godine, umesto HBO OD. Jedno nude u pismu, onda zovu debilčine iz kol centra nudeći nešto lošije, iako sam im lepo rekao da imam bolju ponudu. Ne znaju ni da se usaglase moroni. Internet im usput sve češće puca.

• +1 1
Posted

jel ima neko ideju gde i kako proveriti mapu pokrivenosti mts optikom i eventualno plan sirenja mreze

daju oprecne informacije od tel operatera do operatera, a isto i radnici u poslovnicama

istekao mi ugovor sa internet (i iptv) provajderom, sad me smaraju da produzim, sto ne bih ako postoji ikakva sansa da mts uvede optiku

Posted
17 hours ago, slepa živana said:

ja sam godinu dana plaćala pola cene od pune cene, tako mi stizalo. mislila sam da će mi do kraja ugovora stići da platim 20 hiljada razliku. međutim ništa, pred kraj ugovora su ispravili, par računa sam platila koliko je i trebalo i raskinula ugovor kad je isteklo 2 godine. hvala šolaku.

isti slučaj bio i kod mene pre jedno 2,3 godine, godinu dana slali upola manji račun bez obzira što su me i pismeno odbili za popust, ja se pravio mrtav ali sa svakim računom je bilo neizvesnosti koliko će mi naplatiti.. :unsure:

Posted

A ja dobio poklon kao premium korisnik.
Iako imam vrlo nepovoljan ugovor po njih.

ae5640b3bd3d84717557fcfce40c1908.jpg

Posted

Loša je fotka, za to nisam premium :)
SBB je u pitanju ako se ne vidi. Kolačići i mešavina za čaj

Posted

Zna Šolak kako se pobeđuje na sledećim izborima!

• Haha 1
Posted

Ovaj paket od deset filmova im je sranje, ali uvijek su slali dobre čokolade za NG. 

• +1 1
Posted

Dobili ste Iris, malo li je na ovu skupoću

Posted

Ja ih prozivala na drustvenim mrezama, za 16+ god nikad nista nisam dobila: kazu otkljucavamo sve, rekoh: ali ja imam sve. Kazu: imacete poklon filmove. Gledam sada spisak:

giphy.gif?cid=349c9dd73mif7sy6u12q40nxz60fz6218f8sd6dz6y4s0rj7&rid=giphy.gif

Posted
Dobili ste Iris, malo li je na ovu skupoću
Nisam ni to