June 18, 20204 yr Raja aktivirao i Glas javnosti, automobili u klipu brendirani su i Glasom javnosti i Fajterom. (npr. na 1:00) https://www.glas-javnosti.rs/ Edited June 18, 20204 yr by vememah
June 18, 20204 yr 22 hours ago, jorma shparga said: sajt fajter.rs je po pitanju dizajna pobednik ove godine ! nadam se da ce i ostatak produkcije biti barem na tom nivou nije ovo samo do neznanja ovo je tres kao takav, treba to umeti a logo, na šta te podseća?
June 20, 20204 yr Ima li sanse da ArenaSPort napravi neki ArenaSport paket po ugledu na SBB sport paket? Da moze da se gleda preko neta, a da nije ono djubre od MTS GO. Samo sportski paket, bez ostalih kablovskih kanala. S obzirom da su uzeli LS/LE, pa NBA, pa Primeru od sledece godine, nekako mi je logicno da uvedu i takvu opciju.
June 20, 20204 yr Meni MTS GO više ne radi ni u jednom browseru. Do pre nekoliko meseci je jedino u Edgu radila, ali sada ni u njemu ne kreće nijedan kanal, tako da jedino aplikacija na telefonu može da se koristi.
June 22, 20204 yr On 17.6.2020. at 12:38, msv said: United Media pokreće novi kanal Shoppster posvećen TV prodaji. http://www.rem.rs/sr/registar-pruzalaca-medijskih-usluga/1638#gsc.tab=0 Tako Lako web shop postaje Shoppster, stoji na takolako.rs. United Group ga je kupio od dosadašnjeg vlasnika, firme za distribuciju Nelt. Edited June 22, 20204 yr by vememah
June 25, 20204 yr Predrag Roganović (AMG) u intervjuu Nedeljniku kaže da Kurir TV startuje 28. junaTM na Telekomu i na sajtu Kurira. Urednik informativnog programa je Zoran Mihajlović. Edited June 25, 20204 yr by msv
June 25, 20204 yr Ja to ne bi gledao. Nema potrebe. I nema šta da se vidi. Od njihove produkcije.Od ostalog možda bude nešto. .... Shiit has hit the fan!
June 25, 20204 yr Intervju je dostupan u celosti na sajtu Kurira. kurir.rs/vesti/drustvo/3486615/mi-poznajemo-srbiju-i-srbija-zna-nas-kurir-na-vidovdan-pokrece-televiziju
June 26, 20204 yr Stavili su ga na 8. poziciju na Supernovi, odnosno 108. na MTS TV (tamo brojevi idu od 101), očigledno nameravaju da bude još jedna udarna pesnica protiv opozicije te je poželjna što veća gledanost. Edited June 26, 20204 yr by vememah