Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Neki plejer, ja koristim VLC

Posted (edited)

Raja aktivirao i Glas javnosti, automobili u klipu brendirani su i Glasom javnosti i Fajterom.

(npr. na 1:00)

https://www.glas-javnosti.rs/

Edited by vememah
Posted

Cak pominje i "aktivnosti" SzS.. .

Posted

Da li će ga UG pustiti da bude konkurencija njihovim kanalima?

Posted
22 hours ago, jorma shparga said:

sajt fajter.rs je po pitanju dizajna pobednik ove godine ! nadam se da ce i ostatak produkcije biti barem na tom nivou

nije ovo samo do neznanja ovo je tres kao takav, treba to umeti :smiley_hail:

a logo, na šta te podseća? :lol:

Posted

Ima li sanse da ArenaSPort napravi neki ArenaSport paket po ugledu na SBB sport paket? Da moze da se gleda preko neta, a da nije ono djubre od MTS GO.

Samo sportski paket, bez ostalih kablovskih kanala. S obzirom da su uzeli LS/LE, pa NBA, pa Primeru od sledece godine, nekako mi je logicno da uvedu i takvu opciju.

Posted

Meni MTS GO više ne radi ni u jednom browseru. Do pre nekoliko meseci je jedino u Edgu radila, ali sada ni u njemu ne kreće nijedan kanal, tako da jedino aplikacija na telefonu može da se koristi.

Posted (edited)

Predrag Roganović (AMG) u intervjuu Nedeljniku kaže da Kurir TV startuje 28. junaTM na Telekomu i na sajtu Kurira. Urednik informativnog programa je Zoran Mihajlović.

Edited by msv
Posted

Ja to ne bi gledao. Nema potrebe. I nema šta da se vidi. Od njihove produkcije.
Od ostalog možda bude nešto.

.... Shiit has hit the fan!

Posted (edited)
...

Edited by vememah
Posted

Intervju je dostupan u celosti na sajtu Kurira.

kurir.rs/vesti/drustvo/3486615/mi-poznajemo-srbiju-i-srbija-zna-nas-kurir-na-vidovdan-pokrece-televiziju

Posted (edited)

Stavili su ga na 8. poziciju na Supernovi, odnosno 108. na MTS TV (tamo brojevi idu od 101), očigledno nameravaju da bude još jedna udarna pesnica protiv opozicije te je poželjna što veća gledanost.

Edited by vememah
Posted

Jel uopšte dostupna programska šema negde? Najavili su i stranu produkciju.