John Coltrane Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 5 minutes ago, copkillah said: Na Eurosport Yeah right...
copkillah Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 1 minute ago, John Coltrane said: Yeah right... Kakvo pitanje, takav i odgovor
John Coltrane Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 58 minutes ago, copkillah said: Kakvo pitanje, takav i odgovor Pa vidis da su udarili u kukanje kao zadušne babe.
copkillah Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 11 minutes ago, John Coltrane said: Pa vidis da su udarili u kukanje kao zadušne babe. Ja znam da ja neću da žalim za Perhanerom
zgembo Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 3 hours ago, copkillah said: Ja znam da ja neću da žalim za Perhanerom Kada su uzeli NBA, nisam kukao, jer ne gledam basket. Kada su došli po Primeru, bolela me palija, jer Ganferi. Kada su uzneli Premijer ligu ... 1
copkillah Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 7 minutes ago, zgembo said: Kada su uzeli NBA, nisam kukao, jer ne gledam basket. Kada su došli po Primeru, bolela me palija, jer Ganferi. Kada su uzneli Premijer ligu ... Šalu na stranu, NBA nije imala baš neku gledanost, pogotovo u vreme premotavanja (i interneta). Uz dužno poštovanje, ali Primera ne može da se poredi sa PL po interesovanju, lično ne vidim to kao neki gubitak, pogotovo što će Bundesliga da bude zamena.
zgembo Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Zavisi ko šta voli, da. SK je ranije bio za nekoliko kopalja iznad sa ponudom, sada se malo približilo, čini mi se.
jorma shparga Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Dok je NFL tu gde je SK je bolji... btw koga LS/LE nije prebacio na Arenu tesko da ce ista osim engleza izazvati reakciju
Facundo Orellana Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 Ranije je Sportklub bio bolji, a sada već nisam siguran. Razlika se drastično smanjila. 1
msv Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 United Media pokreće novi kanal Shoppster posvećen TV prodaji. http://www.rem.rs/sr/registar-pruzalaca-medijskih-usluga/1638#gsc.tab=0 REM je dodelio dozvolu i Rodićima za kablovski kanal Fajter. www.fajter.rs
jorma shparga Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 sajt fajter.rs je po pitanju dizajna pobednik ove godine ! nadam se da ce i ostatak produkcije biti barem na tom nivou nije ovo samo do neznanja ovo je tres kao takav, treba to umeti
jorma shparga Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 (edited) umetnos` konacno sajt na kome je skupljeno sve sto modernom coveku treba ovo btw ne radi ali je do jaja kao ideja... Edited June 17, 2020 by jorma shparga
Jimmy Kowalski Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 Presao ipak na EON, na uredjajima po dva usb-a, medjutim meni uopste ne vidi fles kada stavim. Sta je potrebno da bi sa flesa gledao npr film? Tip koji mi je bio da instalira, rekao da kao moze i da se snima..
Recommended Posts