May 8, 20204 yr 3 hours ago, DrIlic said: Xiaomi ima Netflix licencu, dok se EON racuna kao EON Smart TV. Hvala lepo.
May 12, 20204 yr Divan je članakTo vam niko neće reći, ali mi hoćemoNiko još ne zna, ali mi znamoGde? ... Shiit has hit the fan...
May 21, 20204 yr Eksperiment uspeo! Xiaomi Mi S/EON/VPN kombo šljaka kao da sam i dalje na Limanu, a ne nekih tričavih 15 hiljada kilometara dalje... [emoji7] Sent from my HD1913 using Tapatalk
May 21, 20204 yr 1 hour ago, Hobbit slayer said: Eksperiment uspeo! Xiaomi Mi S/EON/VPN kombo šljaka kao da sam i dalje na Limanu, a ne nekih tričavih 15 hiljada kilometara dalje... Sent from my HD1913 using Tapatalk koji vpn?
May 22, 20204 yr Prvi put čujem. Koji Eon je u pitanju? Risiver u SBB mreži, Eon risiver van mreže ili Eon aplikacija/sajt? Ako je u pitanju Eon risiver u mreži, možda imaš problem sa kablovskim signalom.
May 23, 20204 yr Jel ima neka varijanta da se uzme mts paket a da si na SBB mreži?Kao ovaj "EON van mreže"? ... Shiit has hit the fan...
May 23, 20204 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jel ima neka varijanta da se uzme mts paket a da si na SBB mreži? Kao ovaj "EON van mreže"? ... Shiit has hit the fan... ako uzmeš mts box3(fiksni, mobilni i internet) paket možešda aktiviraš moj mts app, pa da gledaš na telefonu/tabletu/kompu ili da ti neko, ko ima box3, da pass pa da možeš i ti da gledaš Edited May 23, 20204 yr by kud u maglu Simoviću