zgembo Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 3 hours ago, DrIlic said: Xiaomi ima Netflix licencu, dok se EON racuna kao EON Smart TV. Hvala lepo.
renne Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Divan je članakTo vam niko neće reći, ali mi hoćemoNiko još ne zna, ali mi znamo
Frank Pembleton Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Divan je članakTo vam niko neće reći, ali mi hoćemoNiko još ne zna, ali mi znamoGde? ... Shiit has hit the fan...
Hobbit slayer Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Eksperiment uspeo! Xiaomi Mi S/EON/VPN kombo šljaka kao da sam i dalje na Limanu, a ne nekih tričavih 15 hiljada kilometara dalje... [emoji7] Sent from my HD1913 using Tapatalk
renne Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 1 hour ago, Hobbit slayer said: Eksperiment uspeo! Xiaomi Mi S/EON/VPN kombo šljaka kao da sam i dalje na Limanu, a ne nekih tričavih 15 hiljada kilometara dalje... Sent from my HD1913 using Tapatalk koji vpn?
vememah Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Prvi put čujem. Koji Eon je u pitanju? Risiver u SBB mreži, Eon risiver van mreže ili Eon aplikacija/sajt? Ako je u pitanju Eon risiver u mreži, možda imaš problem sa kablovskim signalom.
Frank Pembleton Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Jel ima neka varijanta da se uzme mts paket a da si na SBB mreži?Kao ovaj "EON van mreže"? ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 (edited) 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jel ima neka varijanta da se uzme mts paket a da si na SBB mreži? Kao ovaj "EON van mreže"? ... Shiit has hit the fan... ako uzmeš mts box3(fiksni, mobilni i internet) paket možešda aktiviraš moj mts app, pa da gledaš na telefonu/tabletu/kompu ili da ti neko, ko ima box3, da pass pa da možeš i ti da gledaš Edited May 23, 2020 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts