Frank Pembleton Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Uh to bi bilo ludo...Ali bolje i to nego da ne gledamo NFL ili da se potucamo od nemila do nedraga po internetu sto mu, bar u mom slucaju, dodje na isto...I to je tacno...Pozdravio bih uvodjenje ovog kanala u recimo, SBB ponudu.
James Marshall Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Nisam u toku, koja je razlika u odnosu na ovaj ESPN America koji već imamo na SBB? Mislim, na ovom ESPN već imamo NHL, NFL i nesretni bejzbol, uz one sportscentre, sportsnatione, 30 on 30, PTI i povremene koledž košarke i lakrose (i trke), jedino čemu bi mogli da se radujemo je NBA ali i nje je bilo na SK, bar plejofa. A fudbal MLS vjerujem da bi Arena zaštitila nekako.
Nesh Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Nisam u toku, koja je razlika u odnosu na ovaj ESPN America koji već imamo na SBB? Mislim, na ovom ESPN već imamo NHL, NFL i nesretni bejzbol, uz one sportscentre, sportsnatione, 30 on 30, PTI i povremene koledž košarke i lakrose (i trke), jedino čemu bi mogli da se radujemo je NBA ali i nje je bilo na SK, bar plejofa. A fudbal MLS vjerujem da bi Arena zaštitila nekako. Ima li kakvih vesti za ESPN America ( )? Ako su lose nemoj ni pisati... To je što je. Uskoro se isključuje. To je gotova stvarПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
James Marshall Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Shiiiiit, je li ga isključuju kod nas ili ga gase svugdje i forevr?
Nesh Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 (edited) Renne, daj neku lepu vest za NFL. Ima li kakve nade da se nesto izmustra i da mi sa SBBa i ostali nemaoci Arene vidimo nesto ove sezone? Edited July 31, 2013 by Nesh
renne Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ne znam još ništa. Prava postoje, videćemo šta će se izbunariti. Bićete na vreme obavešteni
ducca Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 (edited) Ali cak i da nekako dodje do tih prenosa, kako bez Sunday Countdown-a i onih 5 ludaka :cry:Au jbt, sad gledam onaj link sa njihovog sajta, najezio sam se. Ako postoji jedan jedini kanal u ponudi nasih operatera koji bih morao da izaberem a da se ostali ugase to je ESPN America. Nesto sam svo ovo vreme se nadao da ce nesto da se promeni i da Renne ipak nema pravu informaciju ali sada sam se smorio u 3 lepe pizde materine. Kad se setim samo onih tmurnih jesenjih nedelja kad se smrkne u 4, ni da zivis ni da mres - al onda krece happy hour na espn i sve cool. Kakav udarac :( Edited July 31, 2013 by ducca
renne Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Čuj njega, renne da pogreši. E svašta :PПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Frank Pembleton Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Možda bude nekih dobrih novosti oko 1.9.Ok sad se zakopao! ;-) Hoćeš da te ovde zapitkujem na svaka 2 ili 4 dana?Send from WC solja by BVK
renne Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Nemačka zamena za ESPN Uh to bi bilo ludo...Ali bolje i to nego da ne gledamo NFL ili da se potucamo od nemila do nedraga po internetu sto mu, bar u mom slucaju, dodje na isto... Upravo provereno, Na ovom kanalu ide originalni ton. Sad valja pogurati dalje. Javljam se :)
Recommended Posts