kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 ionako je sve što valja na areni
Arkadija Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Ne razumem ko će imati Nova sport? Samo ko se pretplati ili svi? Ja imam svih 10 SK kanala to je nekad bio poseban paket, jel će sada to prestati da nam naoplaćuju?
vememah Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 (edited) Svi SBB-ovi/Totalovi korisnici i niko više. Naravno da od SBB-a ne treba da očekuješ ništa što će tebi smanjiti troškove. Vidiš da im je strategija već godinama da kuvaju žabu podstičući korisnike na najrazličitije načine da uzimaju sve skuplje pakete. Edited September 19, 2019 by vememah
Arkadija Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Ok A šta će biti sa sport klubom? Oni su platili ne male pare za pravo prenosa ili nisu? Oće li na Nova sport preći i svi komentatori sport kluba ili ćemo imati nova lica?
vememah Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Gledaj na Novu sport kao na SK11 ili koji već.
Frank Pembleton Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Gledaj na Novu sport kao na SK11 ili koji već.Pa to korisnicima SBB-a će se malo šta promeniti, mislim, to da će dobiti još jedan kanal...Cilj je bio napraviti još jedan kanal koji nije pod "ugovornom obavezom" Radijus Vektorom/Supernova provajderom koji je sad IPTV superstar ekipi.Mada je to meni smešno, pa na koliko su oni potpusali to, da se cimaju ovoliko... ... Shiit has hit the fan...
vememah Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 37 minutes ago, Frank Pembleton said: Mada je to meni smešno, pa na koliko su oni potpusali to, da se cimaju ovoliko... Pa ne cimaju se samo zbog Srbije, kanal će biti dostupan u 4 zemlje.
Frank Pembleton Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 2 minutes ago, renne said: Još godinu dana imaju ugovor Pa jbte....Meni to klanje vola za kilo mesa... 1 minute ago, vememah said: Pa ne cimaju se samo zbog Srbije, kanal će biti dostupan u 4 zemlje. a SK nije dostupan tamo?
vememah Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Jeste, ali treba unazaditi konkurenciju i drugde.
Frank Pembleton Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 1 minute ago, vememah said: Jeste, ali treba unazaditi konkurenciju i drugde. Znaci oni svugde imaju ovakve ugovore kao sa RV sto su imali pa sad okrecu ledja partnerima... Jer realno ovo je kvaran potez.
Recommended Posts