May 17, 20195 yr Jel to besplatno za sve korisnike? Na portalu mojSBB pise da se aktivacija HBO-a naplacuje...
May 17, 20195 yr To je kad klikneš na zeleni +, onda hoćeš da kupiš taj paket. Mora da se na naslovnoj strani mojsbb pojavi aktiviraj HBO, mislim da ima na nekoj prethodnoj stani slika kako to izgleda. 6 hours ago, mraki said: Jel to besplatno za sve korisnike? Na portalu mojSBB pise da se aktivacija HBO-a naplacuje... Edited May 17, 20195 yr by Arkadija
May 17, 20195 yr Evo gledam na EON-u i jeste aktivirano, jutros nije bilo. Valjda je onda i na D3, nisam sad u prilici da proverim. Edited May 17, 20195 yr by mraki
May 23, 20195 yr Lepo sam se patio sinoc da otkljucam jebeni Cernobyl, trazilo mi pin kod. Posle milion godina, nadjem na nekom hrvatskom forumu da samo treba ukucati nulu. Kakva je to fora?
May 23, 20195 yr SBB? Tamo je podesen na 1234, a mozes da promenis naravno kako zelis.Ne razumem kakva nula?Pin je cetvorocifren. I on postoji kada program nije primeren za maloletnike, one mladje.
May 23, 20195 yr kao da su nešto menjali u podešavajima, sad mi traži taj pin za neke random kanale. niđe veze
May 23, 20195 yr Ne razumem ni ja . Nije prihvatao 1234, ni moj pin koji imam na tvu, ni novi pin kada sam ga promenio. Na kraju sam samo ukucao nulu i radilo sve kako treba. Eon sbb yes
May 23, 20195 yr 1 hour ago, Zico said: Ne razumem ni ja . Nije prihvatao 1234, ni moj pin koji imam na tvu, ni novi pin kada sam ga promenio. Na kraju sam samo ukucao nulu i radilo sve kako treba. Eon sbb yes 4321 je za EON Box.
May 23, 20195 yr Čekaj, kako misliš nula, kad traži četiri brojke? Ovde 4321 radi posao već pola godine...