Jump to content
IGNORED

Kablovska TV

melankolic

Recommended Posts

Posted

Samo kod mene neće :cry:

Posted
6 minutes ago, Skyhighatrist said:

ma ne radi kod 89.99% korisnika

Posted
7 minutes ago, Skyhighatrist said:

Eon Premium ovde, nekad bio Duo Gold Platinum ili tako nešto. Ranije sam se (kad bi mi na primer otac došao u posetu, pa hteo da gleda nešto što ja ne gledam) morao petljati sa vadjenjem LAN kablova i prebacivanjem na MTS net, ali otkako sam ukapirao da sve gospodski radi preko SBB-a, više ništa e diram...

Ali, da ne isbaksuziram samom sebi...  :lolol:

Posted

Ugovor na majku je istekao kod sbb, ako se sad ja pojavim kao novi korisnik mogu li zahtevati popuste ?

Posted

Ma da, i kod mene je sad Eon Premium, naviko sam na Trio Gold :happy:

Posted
Just now, vookela said:

Ugovor na majku je istekao kod sbb, ako se sad ja pojavim kao novi korisnik mogu li zahtevati popuste ?

možeš

Posted
Just now, vookela said:

može, i oni sami predlažu kad ustiče ugovor da se novi  napravi na nekog drugog od ukućana i da se uzme popust

Posted

Popust u sbb ako ugovor, posle isteka od 10+ godina, prebacis na drugog ukucanina?

Precicu na eon mogu liste da se prave.

Posted
2 hours ago, renne said:

možeš

Kakvi sto to kraljevi. :isuse:

Ja sam uvek pizdeo zasto nemaju ugovor da nije na dve godine, ili bez ikakvih "popusta", znaci pun iznos samo da se ne obavezem, tako i dalje drzim neki paket od pre sto godina od 3000 kinti. A vec sam im 9-10 godina korisnik, i to mislim sve na moje ime. Samo jednom sam priupitao, ona me nije ni saslusala i tu sam odustao da se cimam. Jednostavno ne znam da li cu zbrisati negde gde nema SBBa, ili kuci recimo takodje nema, tako ne zelim da se obavezem, a fora je da cu im biti korisnik dokle god sam u mogucnosti. Drug je uspeo jednom da raskine na foru da ide nazad kuci gde nema SBBa, morao da dostavlja broj elektricnog brojila i te neke fore. :D

Posted

Svaki ugovor mozes da raskines kad god hoces bez ikakve kazne.

Posted

Kazna nije ako moras da platis akciju/korist koju si dobio potpisivanjem visegodisnjeg ugovora. Konkretno on moze da raskine sa sbb-om kad pozeli.

Posted

Pa on može kad nije pod obavezom

Posted

Mozes i ako si pod obavezom. Dovoljno je da platis za svaki mesec koji si koristio uslugu i to je to.