Jumanji Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Moze li se zameniti ili kupiti novi daljinski za risiver za SBB ? Dugme OK, ono okruglo u sredini je riknulo, treba 5 puta da pritisnem da radi...Zamenice ti, meni su poslednji put slali kurirskom sluzbom. Zovi ih.
stajebrebilo Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Zamenice ti, meni su poslednji put slali kurirskom sluzbom. Zovi ih.Extra, tnx!
Milosh76 Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Odeš u mts poslovnicu. Uzmeš cam ili risiver za zemaljsku tv (Antena plus)Odeš kući, uključiš antenu u tv ili risiver, preskeniraš tv (u risiveru već postoji lista), prebaciš na Arenu i gledaš Plasticno receno, odem u MTS, uzmem CAM modul, ubacim u TV i kad mi se gleda SBB izaberem HDMI kao izvor, a kad hocu Arenu, izaberem CAM kao izvor? I sve to na jednom daljinskom?
Frank Pembleton Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 znači to je "zemaljska digitalna " samo kodirana ?
levi Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) 3 hours ago, Milosh76 said: Plasticno receno, odem u MTS, uzmem CAM modul, ubacim u TV i kad mi se gleda SBB izaberem HDMI kao izvor, a kad hocu Arenu, izaberem CAM kao izvor? I sve to na jednom daljinskom? ne znam baš da li ćeš moći sve na jedan daljinski kod mene je obrnuto, sbb ide preko kartice sa običnim daljinskim od tv-a, a za Arene prebacim na hdmi, i dalje mora mts-ov daljinski Edited May 12, 2019 by levi
radisa Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Jel' može Arena preko neta, a da nisam MTS pretplatnik?
renne Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 6 minutes ago, Milosh76 said: Hvala levi A kakva je slika? Verovatno nije hd? nije hd, solidna slika
renne Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 5 minutes ago, radisa said: Jel' može Arena preko neta, a da nisam MTS pretplatnik? jok
levi Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 15 minutes ago, Milosh76 said: Hvala levi A kakva je slika? Verovatno nije hd? kod mene je kompletan mts i njihov sport hd paket jer mi je sbb još u prelaznoj fazi sa ikoma, pa sve zajedno košta otprilike koliko bi mi bio samo Eon kad bih ga uzeo ova antena+ nema hd arene, a ne znam da li postoje uopšte neki dodatni paketi, ili je to to?
vememah Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) 52 minutes ago, radisa said: Jel' može Arena preko neta, a da nisam MTS pretplatnik? Da bi mogao da imaš sve Arene za 500 dinara mesečno preko usluge MTS TV Go (do kraja maja ima i promocija 3 meseca za po dinar), mislim da je sasvim dovoljno da uzmeš njihovu pripejd karticu i registruješ je, jer tako zvanično postaješ njihov korisnik. To te izađe 200 dinara u 3 meseca (koje možeš da upotrebiš za plaćanje parkinga). Proveri u poslovnici ili telefonom. Evo malo detaljnije. https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Vesti/Promocije/a61754-Promotivno-mts-TV-GO.html Međutim, mnogi kukaju na pouzdanost te usluge kad su atraktivni sportski prenosi u pitanju. Edited May 12, 2019 by vememah
Skyhighatrist Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Ja imam osnovni MTS IPtv, a MTS TV Go mi ne radi preko neta drugih provajdera (imam SBB Trio Gold). Srećom komšinica ima njihov BOX paket, pa se zakačim na njen wireless, i onda mi Go radi...
vememah Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Meni radi na SBB-ovom netu, testirano na dve lokacije.
Recommended Posts