May 11, 20195 yr Moze li se zameniti ili kupiti novi daljinski za risiver za SBB ? Dugme OK, ono okruglo u sredini je riknulo, treba 5 puta da pritisnem da radi...Zamenice ti, meni su poslednji put slali kurirskom sluzbom. Zovi ih.
May 12, 20195 yr Odeš u mts poslovnicu. Uzmeš cam ili risiver za zemaljsku tv (Antena plus)Odeš kući, uključiš antenu u tv ili risiver, preskeniraš tv (u risiveru već postoji lista), prebaciš na Arenu i gledaš Plasticno receno, odem u MTS, uzmem CAM modul, ubacim u TV i kad mi se gleda SBB izaberem HDMI kao izvor, a kad hocu Arenu, izaberem CAM kao izvor? I sve to na jednom daljinskom?
May 12, 20195 yr 3 hours ago, Milosh76 said: Plasticno receno, odem u MTS, uzmem CAM modul, ubacim u TV i kad mi se gleda SBB izaberem HDMI kao izvor, a kad hocu Arenu, izaberem CAM kao izvor? I sve to na jednom daljinskom? ne znam baš da li ćeš moći sve na jedan daljinski kod mene je obrnuto, sbb ide preko kartice sa običnim daljinskim od tv-a, a za Arene prebacim na hdmi, i dalje mora mts-ov daljinski Edited May 12, 20195 yr by levi
May 12, 20195 yr 6 minutes ago, Milosh76 said: Hvala levi A kakva je slika? Verovatno nije hd? nije hd, solidna slika
May 12, 20195 yr 5 minutes ago, radisa said: Jel' može Arena preko neta, a da nisam MTS pretplatnik? jok
May 12, 20195 yr 15 minutes ago, Milosh76 said: Hvala levi A kakva je slika? Verovatno nije hd? kod mene je kompletan mts i njihov sport hd paket jer mi je sbb još u prelaznoj fazi sa ikoma, pa sve zajedno košta otprilike koliko bi mi bio samo Eon kad bih ga uzeo ova antena+ nema hd arene, a ne znam da li postoje uopšte neki dodatni paketi, ili je to to?
May 12, 20195 yr 52 minutes ago, radisa said: Jel' može Arena preko neta, a da nisam MTS pretplatnik? Da bi mogao da imaš sve Arene za 500 dinara mesečno preko usluge MTS TV Go (do kraja maja ima i promocija 3 meseca za po dinar), mislim da je sasvim dovoljno da uzmeš njihovu pripejd karticu i registruješ je, jer tako zvanično postaješ njihov korisnik. To te izađe 200 dinara u 3 meseca (koje možeš da upotrebiš za plaćanje parkinga). Proveri u poslovnici ili telefonom. Evo malo detaljnije. https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Vesti/Promocije/a61754-Promotivno-mts-TV-GO.html Međutim, mnogi kukaju na pouzdanost te usluge kad su atraktivni sportski prenosi u pitanju. Edited May 12, 20195 yr by vememah
May 12, 20195 yr Ja imam osnovni MTS IPtv, a MTS TV Go mi ne radi preko neta drugih provajdera (imam SBB Trio Gold). Srećom komšinica ima njihov BOX paket, pa se zakačim na njen wireless, i onda mi Go radi...