Lord Stef Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 ja kad sam se raspitivao trebao si da imaš u boxu mobilni i neki od onih x(x)l paketa sad vidim da imaju i neku antenu+ za 600 + 1800 jednokratno antena + E mogu da mi se napuse i sa xxl paketom i sa antenom bas.
kud u maglu Simoviću Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 ja imam box 3(tv, net i fixni) i nisam mogao, možda su promenili uvijete
Lord Stef Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Ja imam box 4, sa mobilnim paketom Mix M valjda, onaj od 300 minuta. A i to mi realno ne treba, nikad nisam iskoristio vise od 150. Ugovor mi istice sad krajem meseca, al' jebeno je to sto ovde i nemam neki izbor. Osim njih imam jos Orion koje pljujem gde god mogu i od kojh sam pobegao ko djavo od krsta. Sad sedim, pusim, razmisljam...
stoka Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Stara dobra crno-bela slika sa snegom kao da je bila pre čitavu večnost. Danas se setih i baš sam se uželeo onog slatkog iščekivanja tokom rotiranja krovne ili sobne antene ... Pa i ta slika sa snegom uvek je podsticala maštu, a sad sa HD slikom nema više mesta bilo kakvoj imaginaciji ...
Jeremija Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Tek uključio resiver (3121) i odmah se zabagovao (prestao da reaguje na komande), čak nije radio ni daljinski SBB reset, pa ni dugme za uključivanje/isključivanje, pa sam bio prinudjen da ga isključim iz struje. A ovo bi trebao biti premium uredjaj...
KnightLore Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Problemi sa PDS 3121 cu poceli pre jedno desetak dana. Ili se tiltuje sam prijemnik ili ne radi daljinski. U SBB kazu da je softverski problem i da uskoro stize update.
James Marshall Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Meni isto, možda malo duže. Ako hoću ujutro da ga upalim, treba mu brat bratu pola minuta ili minut da se pokrene, kao da je Zastavin automobil.
Jeremija Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Meni je to paljenje legendarno, čekaš pola minuta i pri tom ni ne znaš da li si pritisnuo daljinac kako treba.
James Marshall Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 To, taj osjećaj :D, ono, jesam li dovoljno čvrsto ili nježno stisnuo, da se nije naljutio na mene :D
James Marshall Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Pošto nemam pristup sportu, a volio bih da podijelim informaciju koja može biti značajna ljubiteljima šibanja i MMA, ko ima SBB večeras će na Fight channel biti uživo od 04h prenošen UFC 211, Miočić vs Dos Santos i kao u uvod ona luda Poljakinja Jendžejčik sa Džesikom Andrade (i vjerovatno još štogod sa main carda). Neka neko prenese drugarima na MMA temi, možda je neko planirao da ganja kakve strimove pa da se ne muči.
Jeremija Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Baš sam krenuo da stavim, ali vidim renne već odradio. Šteta što si banovan na sportu, trenutno je tamo najbolja zajebancija. :D
levi Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Okačio bi i ja ali neću pošto je neko već okačio. Da li je još neko hteo da okači ali ipak neće?
Recommended Posts