Jump to content
IGNORED

Kablovska TV


melankolic

Recommended Posts

Au, pa to je stvarno bezobrazluk...od pre hrista sam kod SBBa, redovno placam, ali ne zelim da se obavezujem ugovorom na dve godine (da ne zalazim u razloge), sto je uslov za digitalnu (ako je uopste sad to moguce po istoj ceni, nekad su to nudili)...i sad necu moci da gledam NFL...sad mi se ne gleda ni ova nocasnja utakmica...:isuse:

 

Mogli su da puste bar da se zavrsi ova sezona na SK. Uf, bas sam se iznervirao...

Edited by Nesh
Link to comment

Korisnici kablovskog operatera Pošta NET od danas ne mogu da gledaju kanale United Media jer je ugovor o distribuciji istekao, a rukovodstvo te kompanije nije bilo zainteresovano za produženje.

"Kako je višegodišnji ugovor o distribuciji istekao, Pošta NET nije pokazala interesovanje za produženje ugovora te su korisnici od danas ostali bez signala na kanalima N1, Sport Klub 1-6, Pikaboo, Vavoom, Cinemanija, Lov i Ribolov i Grand“, navode u kompaniji United Media.

"Izuzetno nam je žao što se višegodišnja saradnja sa ovim operaterom završila i što su njihovi korisnici ostali uskraćeni za naše kanale. Svi naši pokušaji da sa nadležnima u ovoj kompaniji razgovaramo o nastavku saradnje i produženju ugovora bili su bezuspešni. Nažalost, u ovakvoj situaciji ispaštaju gledaoci koji od danas neće biti u mogućnosti da gledaju sportske kanale Sport klub kao i informativni program N1 televizije“, dodaju u ovoj kompaniji.

Svi zainteresovani su u mogućnosti da kanale United Media potraže kod drugog kablovskog operatera ili nas prate preko EON aplikacije.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...