Dr Arslanagić Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 poserem im se u sve.cena koja je juce recena preko telefona, danas vise nije vazila vec je bila 50E veca.
Muwan Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 (edited) Je l' bar bilo dve po ceni jedne (makar i skuplje)?(snimi Vrhovnog kako dominira u sredini) Edited October 25, 2013 by beowl
Dr Arslanagić Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Je l' bar bilo dve po ceni jedne (makar i skuplje)?Jucerasnji razgovor telefonom:- dobardan- dobardan- jel istina da imate akciju 2 karte po ceni jedne- jest, samo sto se placaju aerodromske takse na drugu- ok, znaci ako je 1 povratna karta da destinaciju X u periodu Y 13000 ja dve placam koliko?- 17000- dokle vazi akcija- do sutra u 20h- hvala dovidjenja- dovidjenjadanasnji razgovor u poslovnici- dobardan- dobardan- dosao sam da kupim kartu za destinaciju X u periodu Y. juce mi je telefonom receno da to kosta 17000- samo da proverim- ...- izvinite ali nemamo vise to u ponudi- rasprodalo se?- ta ponuda jeste ali mozete uzeti ovu od 22000- ne razumem? popunjen je let za period Y? ne vazi vise ponuda 2 za 1?- pa ne, vazi ponuda i ima mesta za period Y ali vise nemamo ponudu za 17000 vec za 22000- pa sta se promenilo?- pa nema vise osnovne ponude od 13000 vec je danas 16000- hvala lepo, pusite kurac- hehe
jms_uk Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 poserem im se u sve.cena koja je juce recena preko telefona, danas vise nije vazila vec je bila 50E veca. Pa tako ti je svuda - nisi valjda ocekivao da ce sva sedista na svim letovima tokom promotivnog perioda biti po istoj ceni?http://baetzler.de/humor/airline_paint.html@Kayser Hvala!
Muwan Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jucerasnji razgovor telefonom:JMS će bolje znati ali mislim da cenu između razgovora i posete poslovnici ne podiže niko od zaposlenih u kompaniji, sve je u nadležnosti odgovarajućeg softvera koji prati prodaju i automatski koriguje cene.
Аврам Гојић Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 ja mislim da je avio industrija jedina sa toliko fleksibilnim cenama, i nikad mi nece biti jasno kako ljudi to uzimaju zdravo za gotovo.da ih neko tako drka za autobuske karte, polupali bi saltere, a za avione je to OK.
jms_uk Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 ja mislim da je avio industrija jedina sa toliko fleksibilnim cenama, i nikad mi nece biti jasno kako ljudi to uzimaju zdravo za gotovo.da ih neko tako drka za autobuske karte, polupali bi saltere, a za avione je to OK.Ovde je isto za vozove. U standardnoj klasi, od mog sela do Londona karta moze da kosta od £11.50 pa do preko £200, u jednom smeru.
Dr Arslanagić Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 zaboravio sam da napomenem da mi je u telefonskom razgovoru receno i da se cene nece menjati dok traje 2 za 1 akcija.uglavnom, nek jedu govna
KnightLore Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Ketering: na letovima do dva sata kafa i užina (proja, đevrek, perece, pogačice, mekike, pita, burek). Na letovima između dva i tri sata užina ili ručak (zavisno od doba dana) uz kompletan bar servis sa sokovima i alkoholnim pićima. Na letovima preko tri sata pun obrok sa mogućnošću izbora, uz kompletan bar servis. Ketering će u velikoj meri biti "srpski" tako da će se na dužim letovima za ručak/večeru služiti sarma, punjene paprike, punjene tikvice, leskovački roštilj, karađorđeva, prebranac, podvarak,đjuveč i mućkalica. Doručak će biti kontinentalni ili srpska varijanta sa burekom, kačamakom i projom. U bar servis biće uključena šljivovica :DMogu samo da zamislim na šta će da liče i kakvog će ukusa biti navedeni "serbichen" specijaliteti. Kremirani zaleđeni burek k'o u je-ne-a, sarma i prebranac direkt iz studentske menze u Đušinoj. A kad avionom počne da se širi miris podgrejanog podvarka i punjenih paprika, odelo ima da mi smrdi kao da sam provirio u neku pečenjaru na ibarskoj.Kakva bre Air Serbia, biće to prava Air Kafana™. Nisu još ni poleteli, a već su počeli sa srbovanjem.The name of the first A319 will be known tonight. It will be after a famous living Serb.Lepa Brena bi bila pun pogodak. Sa zvučnika neka ide "Mile voli disko" dok narod krkači sve u šesnajes.
jms_uk Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 (edited) zaboravio sam da napomenem da mi je u telefonskom razgovoru receno i da se cene nece menjati dok traje 2 za 1 akcija.Sta su ti kazali danas, kada si im to rekao?Kad su voljni, ljudi iz avio kompanije mogu da bukiraju karte u raznim klasama [to je kod tebe bio problem, da su prodali sve u nizoj klasi, pa ti nudili kartu iz sledece].Mene su juce rebukirali na nekim Lufthansa letovima na oneway karti u klasi koju ne mozes da kupis u toj istoj klasi, Edited October 25, 2013 by jms_uk
I*m with the pilots Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 zaboravio sam da napomenem da mi je u telefonskom razgovoru receno i da se cene nece menjati dok traje 2 za 1 akcija.uglavnom, nek jedu govnaNema zapravo niceg cudnog tu - nije se promenila cena za klasu "K_1", za koju vise nije bilo mesta, pa su vam nudili za klasu "K_2" (pretpostavljam)
Recommended Posts