Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Avijacija u Srba i regionu

Featured Replies

ja vodim evidenciju od decembra 2010 na sajtu koji sam video od tebe naravno.verovatno sam omasio da upisem neke letove, ali vecina je evidentirana.za nepune 3 godine sam nakuckao:Flight Distance 269,762 km Flight Duration 357:18 h No. of Flights 108
da li se connecting flights racunaju kao jedan?
  • Replies 3.3k
  • Views 279.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ponovo British Airways u Beogradu! Prvi put od 2012, pocinju krajem oktobra. Za sada tri puta nedeljno: utorak, petak i nedelja.   Povratna karta iz Londona je £118 samo rucni prtljag ili £1

• Shan Jan
    Shan Jan

New Rosetta Stone 

• James Marshall
    James Marshall

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/vesic-upozorava-koncesionara-aerodroma-izgleda-da-nisu-culi-sta-im-je-receno-imaju-24-sata-2355039    

Posted Images

gde vam je taj sajt za evidenciju?btw velika slova u jelovniku su *užas* :D

gle stvarno :DGlavna jela,ali Gazirana Pića

da li se connecting flights racunaju kao jedan?
svaki odvojeno na ovom sajtu gde ja upisujem
gde vam je taj sajt za evidenciju?btw velika slova u jelovniku su *užas* :D
http://www.flightmemory.com/

fala :)a jel mogu da se ubace i letovi retroaktivno ili samo od registracije pa nadalje?btw i a ima i tradicionalno Srpsko jelo :isuse:

fala :)a jel mogu da se ubace i letovi retroaktivno ili samo od registracije pa nadalje?
Moze retroaktivno, a moze i one koji su tek planirani.
Interesantan sajt, moracu napraviti nalog.Malo FF-metrije: na Star Aliance imam 251,000 Lifetime Miles, na One World jos nekih 170-ak hiljada, plus charteri i non frequent flier letovi, tako da od rata na ovamo imam sigurno pola miliona milja. Od toga samo na relaciji SAD - exYU jedno 100k+. Udarna mi je bila 2006, tad sam dogurao na 64 leta i nekih 90-ak hiljada milja. U prosjeku u avionu svakih pet dana. Imam i jedno 60-70 razlicitih aerodroma, vecinom Sj. Amerika.Najkraci pojedinacni (komercijalni) let: Pittsburgh, PA - Youngstown, OH - 57 milja, 20 minutaNajduzi pojedinacni let: Hong Kong - Chicago, 7800 milja, 15 sati.
Mene zanima kakva je to 'duboka' negazirana voda :D
Вероватно као моја кафа. Кад погледаш одозго, дно се ни не назире.

Cini mi se da nije bilo reci o tome do sad na temi: da li ce Air Srb uvesti i cekiranje preko interneta?

Mojih skromnih u poslednjih 5-6 godina: In Miles 250,650 In Kilometer 403,382 Earth Circumnavigation 10.07 x Distance to the Moon 1.049 x Distance to the Sun 0.0027 x Hours 569:07 Days 23.7 Weeks 3.4 Months 0.79 Years 0.065 All 217 Domestic 133 Intra-Continental 21 Intercontinental 17 Other flights 46 Longest Flight (distance): 7,067 mi, 13:08 h, Auckland (International) - Vancouver (International) Longest Flight (duration): 13:08 h, 7,067 mi, Auckland (International) - Vancouver (International) Shortest Flight (distance): 82 mi, 0:39 h, Nelson - Wellington Shortest Flight (duration): 0:39 h, 82 mi, Nelson - Wellington Fastest Flight: 538 mi/h, 7,067 mi, 13:08 h, Auckland (International) - Vancouver (International) Slowest Flight: 14 mi/h, 189 mi, 13:07 h, Christchurch - Wellington Average Flight: 1,155 mi, 2:37 h

Ima li ovaj avion crvene oznake na trbuhu? Juče popodne, oko 15:15 me je nadleteo jedan na Kanarevom brdu, čini mi se da je bio Air Serbia.
Slowest Flight: 14 mi/h, 189 mi, 13:07 h, Christchurch - Wellington
Kako si uspeo ovo :D ?