Jump to content

Avijacija u Srba i regionu

Featured Replies

Zajebavaš sa ovim keteringom? :D Ludilo!
Поред овог ми није ни битно да погледам шта је то ИФЕ и да ли се маже на леба или сипа у трактор.Кад сам 2005. као гастарбајтр долазио кући на летовање, од Париза до Тесле, није нека дужина лета, ЈАТ је сервирао такву ужину да сам се осећао као да сам већ стигао кући. Те мало пршуте, мало кајмака... ови сад обећавају, скоро да ми дође да негде одем само због тог осјетћаја. А и надам се да ће издржати бар коју годину пре него што се покваре.
  • Replies 3.3k
  • Views 264.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ponovo British Airways u Beogradu! Prvi put od 2012, pocinju krajem oktobra. Za sada tri puta nedeljno: utorak, petak i nedelja.   Povratna karta iz Londona je £118 samo rucni prtljag ili £1

• Shan Jan
    Shan Jan

New Rosetta Stone 

• James Marshall
    James Marshall

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/vesic-upozorava-koncesionara-aerodroma-izgleda-da-nisu-culi-sta-im-je-receno-imaju-24-sata-2355039    

Posted Images

Meni je IFE u Y klasi bio turn on, ovo je sada cold shower :(

Bio do poslovnice, ima bar 30 ljudi ispred u redu...

Ketering:
opala! :s_w:šteta samo što ja letim uvek do 2 satabtw a to izgleda više neće biti sokova na letovima do 2 sata? :(btw2 izgleda ništa od letova za Španiju?

Ruka na srce. Stav mirno.Vooooooooooooolimoooooooooo teeee, otadzbiiiiiiiiiiiiiinoooo nasaaaaaaaaaaaaa.... :whistle: :lolol:

opala! :s_w:
Muckalica! :s_w::s_d:
btw a to izgleda više neće biti sokova na letovima do 2 sata? :(btw2 izgleda ništa od letova za Španiju?
Što se tiče sokova, tako izgleda. Ali sačekajmo da jeroplani polete pa ćemo videti.Španija je na dugačkom štapu jer niti ima neku značajnu iseljeničku bazu niti je hub za transfere preko okeana. Možda bude nekih sezonskih linija preko leta ali ako lowcosteri do sada nisu uskočili to verovatno znači da je potencijal tržišta veoma slab.

Moji strahovi su se obistinili - Air Serbia će svakom avionu dati ime. Ime ovog prvog A319 ćemo saznati danas, po objavljivanju očekujem građanski rat diljem interneta i barem tri permabana na PPP.

Tipa Avion Karadjordje i slicno?

Moji strahovi su se obistinili - Air Serbia će svakom avionu dati ime. Ime ovog prvog A319 ćemo saznati danas, po objavljivanju očekujem građanski rat diljem interneta i barem tri permabana na PPP.
The name of the first A319 will be known tonight. It will be after a famous living Serb.PPV!

Novak. :fantom:

Living???Jbt sad je strepnja stvarno veća od nade...Sad ću da podignem privremeni pooll™™.

Novak. :fantom:
strepnja mi je veća od nade :(edit: beowl brži :lol:i što nema lajvpotoka!!??

Nema druge... Aj barem da pogađamo hoće li biti Novak, Nole, Đoković, Đoker...

glasam za JMS_UK