расејан Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Zajebavaš sa ovim keteringom? :D Ludilo!Поред овог ми није ни битно да погледам шта је то ИФЕ и да ли се маже на леба или сипа у трактор.Кад сам 2005. као гастарбајтр долазио кући на летовање, од Париза до Тесле, није нека дужина лета, ЈАТ је сервирао такву ужину да сам се осећао као да сам већ стигао кући. Те мало пршуте, мало кајмака... ови сад обећавају, скоро да ми дође да негде одем само због тог осјетћаја. А и надам се да ће издржати бар коју годину пре него што се покваре.
Prospero Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Meni je IFE u Y klasi bio turn on, ovo je sada cold shower :(
Lezilebovich Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Bio do poslovnice, ima bar 30 ljudi ispred u redu...
Amelija Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Ketering:opala! šteta samo što ja letim uvek do 2 satabtw a to izgleda više neće biti sokova na letovima do 2 sata? :(btw2 izgleda ništa od letova za Španiju?
Singer Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Ruka na srce. Stav mirno.Vooooooooooooolimoooooooooo teeee, otadzbiiiiiiiiiiiiiinoooo nasaaaaaaaaaaaaa....
Muwan Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 btw a to izgleda više neće biti sokova na letovima do 2 sata? :(btw2 izgleda ništa od letova za Španiju?Što se tiče sokova, tako izgleda. Ali sačekajmo da jeroplani polete pa ćemo videti.Španija je na dugačkom štapu jer niti ima neku značajnu iseljeničku bazu niti je hub za transfere preko okeana. Možda bude nekih sezonskih linija preko leta ali ako lowcosteri do sada nisu uskočili to verovatno znači da je potencijal tržišta veoma slab.
Muwan Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Moji strahovi su se obistinili - Air Serbia će svakom avionu dati ime. Ime ovog prvog A319 ćemo saznati danas, po objavljivanju očekujem građanski rat diljem interneta i barem tri permabana na PPP.
barrcode Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Moji strahovi su se obistinili - Air Serbia će svakom avionu dati ime. Ime ovog prvog A319 ćemo saznati danas, po objavljivanju očekujem građanski rat diljem interneta i barem tri permabana na PPP.The name of the first A319 will be known tonight. It will be after a famous living Serb.PPV!
Muwan Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Living???Jbt sad je strepnja stvarno veća od nade...Sad ću da podignem privremeni pooll.
Prospero Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Novak. strepnja mi je veća od nade :(edit: beowl brži :lol:i što nema lajvpotoka!!??
wall Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Nema druge... Aj barem da pogađamo hoće li biti Novak, Nole, Đoković, Đoker...
Recommended Posts