Roger Sanchez Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 To je to, isti kao moj samo mat. Pogledaj na Anandu i notebookchecku, kontrast oko 900, kutevi gledanja fantastični za klasični TN, a sve to možeš vidjeti i svojim očima. High end kažu, bogme i je.Uzima manje RAMa? Grr :dry:Treće, nisam te pitao za verziju... Nego kako se riješit krepwera. Meni je najbolji način bio baš taj, pobrisati particije i krenut ispočetka..
teacher Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 kad smo već kod ovih high end laptova, ima li neko ideju kako nabaviti alienware laptop u srbiji, a još bolje i njihov desktop...
Roger Sanchez Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Ako već tražiš neki lap koji baš i nije na prodaju, bolje si složi neki lap kod Clevovih buildera ili resellera, Schenkera, Eurocoma, Malibala i sl.. Alienware žestoko naplaćuje taj primijum.
wall Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 (edited) PC Practic i Gigatron su imali neke modele notebook-ova u ponudi. Verujem da se može i poručiti neki poseban model... Edited August 18, 2012 by wall
teacher Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 PC Practic i Gigatron su imali neke modele notebook-ova u ponudi. Verujem da se može i poručiti neki poseban model...traže i bubreg uz novčanu nadoknadu. izbegao bih lihvarske domaće kompanije... pre bih da posložim konfiguracijicu kako ja hoću, videću ovo što roger savetuje.
wall Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 jbg pitao si kako. :-) A da šamaraju s cenama, šamaraju.Kako god, samo neka bude bolji i skuplji od Rođerovog.
Roger Sanchez Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Ja gledam price/performance, featureset i build quality. Totalno ste me krivo procijenili, ja više ne apgrejdam do 14nm, a možda ni tada. Sve ovo u međuvremenu me baš ne dira, ovo pišem pun kastmer satisfekšna! ^_^
teacher Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 jbg pitao si kako. :-) A da šamaraju s cenama, šamaraju.Kako god, samo neka bude bolji i skuplji od Rođerovog.to mi je cilj!
Roger Sanchez Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 ako nije bar duplo skuplji i duplo jači od mojega ne priznajem poraz!NB moj ima BluRay...
wall Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 (edited) Ja gledam price/performance, featureset i build quality. Totalno ste me krivo procijenili, ja više ne apgrejdam do 14nm, a možda ni tada. Sve ovo u međuvremenu me baš ne dira, ovo pišem pun kastmer satisfekšna! ^_^Ma da. Svi znam o čemu se radi kada se počne gledati uloženo/dobijeno, kvalitet izvedbe i tako. Srbin pobediJo! :s_c:Još tičer da zakuca poslednji ekser i to je to.Malo ozbiljnije, drndam hp 8730 neke dve godine, mislio uzeti nešto ali ne da nemam potrebe nego bi bilo besmisleno... Da li se promenilo to za šta mi treba (a nešto ne vidim) ili nisam u stanju da primetim slabosti... Edited August 18, 2012 by wall
teacher Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 ako nije bar duplo skuplji i duplo jači od mojega ne priznajem poraz!NB moj ima BluRay...imaće i moj...
radisa Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 (edited) traže i bubreg uz novčanu nadoknadu. izbegao bih lihvarske domaće kompanije...Da, nije da mi nije padalo na pamet, ali kad sam video cene pao sam na guzicu...A onaj od 3000€ koji ima stari i7, ne ovaj noviji je posebna priča... Ja ne mogu da verujem da je to neko u Srbalja i zaista naručio...Uzgred, kako je zajebano kopirati 7-8 godina rada, slika, filmova na drugu mašinu... Ceo dan se danas jebavam, nisam ni na pola... Edited August 18, 2012 by radisa
Skyhighatrist Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Ja ne mogu da verujem da je to neko u Srbalja i zaista naručio...Kupio moj komshija, tj. njegov sin, tj. on za sina.Preduzimach, pun ko' shipak, pitao me (bukvalno) "gde da kupim laptop za preko 3000 eur?"Uzeo i7Aliena, nije mogao da ceka da Gigatron dotera iz NS, nego seo u kola i otisao tamo po njega...
prima Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 evo mene sa lapatopom prvencem. inspirisao me april na inspirion ^_^ i7 sve isto, ssd ce da priceka i 15.6" jer sam odlucila da ga spojim na giant monitor kada zatreba.bombonica.
Zverilla Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 ne znam... ja bih uvek pre uzeo i5 (sporija frekvencija, manje jezgara, stagod) i ssd, nego i7
Recommended Posts