nesha taxista Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 (edited) To je bio Mega track, predstavljen 1995. imao je Mercedesov V12 s oko 400 ''konja''. Iznutra je izgledao ovako: Edited December 9, 2007 by nesha taxista
Time Crisis Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Da, to je to. Motor i menjač su valjda bili Mercedesovi, isti onaj iz tadašnjeg "slona". Inače me taj auto i dalje fascinira. Na gornjim slikama se ne vidi dobro koliko je ogroman. Ovde dole možda malo bolje.
twisted Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 opel fronteraima li neko mišljenje ili iskustva u vožnji sa fronterom...tek sad vidim i da je bila policijski džip... relativno je jeftina
nesha taxista Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nisam imao kontakta s njim, a ono što sam čitao znači otprilike da za ne preterano velike zahteve može biti pristojan, ali naravno ima i mnogo boljih. I sam proizvođač je nudio moćniji terenac (Opel Monterey - Isuzu Trooper).
nesha taxista Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ford Excursion je koliko znam bio najveći američki auto ove vrste. Da vidimo njegov odnos i običnog automobila: Blindirani:
Lancia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ja bih ovo tako slatko posedovao. Toyota fj, 245 konja, v-6, 4 litre...jos ga nema zvanicno u Evropi, u Amera je nekih 22 i po hiljade dolara, mogu da se kladim da ce biti jedno 40 <_<
Mr.Smith Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ja bih ovo tako slatko posedovao. Toyota fj, 245 konja, v-6, 4 litre...izvinjavam se na duplom postu, ali sam tek sada video - FJ bi bio moj prvi izbor da zivim tamo gde ne zivim, i da ima dizel motor...ovaj V6 benzinac je skinut sa 4Runnera i Tacome, cini mi se da je i platforma skraceni 4Runner. Sjajan auto, vozio sam verziju sa rucnim menjacem (C paket), agilan i mocan, imas utisak da nista ne moze da te zaustavi. Naravno, dosta trosi i meni licno fali to sto kabina nije vise otvorena, nema opcije skidanja ili otvaranja krova...ilustracija (ovo su neki drugi srecnici)
Lancia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Naravno, dosta trosi i meni licno fali to sto kabina nije vise otvorena, nema opcije skidanja ili otvaranja krova...bice i dizela sigurno, a luftirajuca varijanta vec postoji:
nesha taxista Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Tema je o džipovima, znači o Imprezi priča ide na temi o ''asovima''.Idemo dalje: 1998 DODGE DURANGO, meni najlepša godina za njega.
Mr.Smith Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 jeste, stari durango je bio sjajno dizajniran - spoj retro-stila 50' i funkcionalnosti '90... kao i svi americki SUV-ovi, previse trosi, pri cemu nije bio impresivan pri povlacenju....unutrasnja oprema donja tacka americkog soc-realistickog dizajna (jeftina plastika, plisana sedista, ergonomija -3). Ipak, imao je mnogo smeka, a nije bio ni los van puta... dapace
nesha taxista Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 jeste, stari durango je bio sjajno dizajniran - spoj retro-stila 50' i funkcionalnosti '90... kao i svi americki SUV-ovi, previse trosi, pri cemu nije bio impresivan pri povlacenju....unutrasnja oprema donja tacka americkog soc-realistickog dizajna (jeftina plastika, plisana sedista, ergonomija -3). Ipak, imao je mnogo smeka, a nije bio ni los van puta... dapaceOvde je takav vozila Lin Montgomeri, supruga američkog ambasadora.
borris_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 bice i dizela sigurno, a luftirajuca varijanta vec postoji:Ova kola su meni ruzna. Za dzibere.Vidjao sam ga u Dominikanskoj republici (dovezeni/ukradeni iz/u amreke/ci) i samo su ga vozali ovi gore navedeni. Bez ljutnje :) .
Mr.Smith Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 (edited) Ova kola su meni ruzna. Za dzibere.Vidjao sam ga u Dominikanskoj republici (dovezeni/ukradeni iz/u amreke/ci) i samo su ga vozali ovi gore navedeni. Bez ljutnje :) ....nema sta da se doda komentaru, izuzev da bi ga ove performance gume dovele do prvog ostrog kamena, gde bi bio i kraj puta - to je ionako after-market konverzija... ja cekam da mu stave platneni polu-krov na svlacenje, ili nesto slicno (i manje upadljivo ;)) Edited January 18, 2008 by Mr.Smith
alberto.ascari Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ova kola su meni ruzna. Za dzibere.Vidjao sam ga u Dominikanskoj republici (dovezeni/ukradeni iz/u amreke/ci) i samo su ga vozali ovi gore navedeni. Bez ljutnje :) . Da ne bih pisao potpisujem, pošto bi to bilo odmah za jezički XEJT
Recommended Posts