Zabalujev Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Da... Jbt, ako sam ista respektovao u toj vojsci, to behu oni...
Кристофер Лумумбо Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 "onog momenta kada je esmeralda pala sa konja..." :lol:i moja baba je tada gledala esmeraldu i nije se obazirala na sirene :D
Zabalujev Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 aha :Dili onaj kad je pao na Jastrebac, "najebo sam".
Кристофер Лумумбо Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 stvarno neverovatni ljudi. odlican je bio i drugi deo. steta sto nismo imali bolju opremu, da barem skinemo nekog agresora.inace, na danasnji dan pre 10 godina su zlikovci bombardovali moj grad i ubili mog druga i drugaricu pored moje kuce. jebem im sve po spisku i zelim im sve najgore u zivotu.Vladičin Han je pretrpeo velika razaranja i stradanja tokom NATO bombardovanja 1999. godine. Meštani će večno pamtiti 11. maj uz te godine kada su NATO projektili srušili most preko Južne Morave, teško oštetili Dom mladih i RK"Beograd", a u blizini mosta stradalo je i dvoje mladih gimnazijalaca, maturant Milan Ignjatović i učenica trećeg razreda Gordana Nikolićznam da sam ovo pominjao vec nekoliko puta na forumu, ali smatram da ovo treba da se spomene jos milion puta.na ovoj slici mozete da vidite "legitiman cilj" jedne humane armije. to je most koji spaja dva dela grada i nema nikakav strateski znacaj.
Dankan Ajdaho Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Sačekaćemo Andurila da ti objasni da to baš i nije tako.
nesha taxista Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Drugari, tema je o tome kako možemo da poboljšamo naše, a ne šta su radili njihovi.
zorglub Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 (edited) Sloba/Buca je 1 sjajan lik. Dok perete auto kod njega (od opštine Novi Beograd uličica odmah posle Meka), možete probati i domaću što je pravi čovek. Do-bra.Edit: Sad odgledao sve i vidim, bilo je da peče... A nije se hvalio za diplome... Edited May 14, 2009 by zorglub
Muwan Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 I tako, 10 godina nakon što su služili kao pokretne mete za bojevo gađanje NATO, piloti 127. LAE će u sredu pratiti Air Force 2 od naše granice do beogradskog aerodroma, u sklopu posete Džozefa Bajdena. Bilo bi dobro da neko napravi fotografiju.
čekmeže Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Nije to ništa strašno, strašno je što će ga verovatno dočekati u istim mašinama na kojima su leteli 99e.
Muwan Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Ako je za neku utehu, te mašine su sada u boljem stanju nego što su bile onda. Mada bi bila bolja fora da su dozvolili da ga F-15 isprate i slete na Surčin.
nbg4ever Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 E, jebem mu sve...U Batajnici se srušio avion7. jul 2009. | 09:56 -> 10:18 | Izvor: B92Beograd -- Kako nezvanično saznaje B92, u blizini batajničkog aerodroma u 9 i 15 srušio se vojni avion, pilot se katapultirao i nalazi se na VMA. Očekuje se saopštenje o zdravstvenom stanju pilota. Prema nepotvrđenim informacijama, reč je o avionu tipa MIG 29. MIG-29 je lovački avion koji je projektovao konstruktorski biro Mikojan-Gurevič u Sovjetskom Savezu.Nalazio se u sastavu vazdušnih snaga JNA, VJ, VSCG, a sada i u sastavu Vojske Srbije.Jugoslovensko ratno vazduhoplovstvo je nabavilo ukupno 14 lovaca MIG-29 i dva nastavna lovca MIG-29UB od Sovjetskog Saveza 1987. godine.
nbg4ever Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Meni se ucinilo da sam iznad Novog Beograda cuo huk aviona, ali to je bilo oko 10h. Ne znam da li ima veze sa ovim.
Muwan Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Ako je (i ovaj) pao u sklopu vežbe za subotnji aeromiting, onda nam je RV definitivno zrelo za ukidanje. Valjda nije i neku kuću zakačio.
Muwan Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 (edited) Eto, ostadosmo i bez migova 29.Zapravo imamo još 4 komada, s tim da nisu svi remontovani kako bi opet leteli. Ovaj što je pao je sigurno bio u Rusiji na remontu.edit: ipak jesu svi bili remontovani, dakle imamo još 4 u letnom i verovatno borbeno operativnom stanju. Edited July 7, 2009 by beowl
Recommended Posts