Cash Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 54 minutes ago, pbg12345 said: turkcan i turkoglu srbende stare, ispljuvase zapadnu bracu Bio je Turkcan pod zajebanim pritiskom. Trebalo je u onakvoj atmosferi biti hladan ko spricer i pogoditi drugo slobodno bacanje za produzetak. Kad budem imao vremena pogledacu ovu utakmicu, secam se da smo mi tog dana igrali sa Slovenijom na JNA. Nego jel u Srbiji Euro 2001 prenosila BK televizija.
W.F.C. Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 RTS prenosio sve vaznije dogadjaje, ostali su tek pocinjali stidljivo sa stranim ligama i to.
goofs Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 On 8.3.2019. at 20:57, darkonet said: jbm li vam majku u p**** svima ahahaha ala im se Mirsad nacestitao familije vazda su se nesto zalili Hrvati Brate, 1/4f protiv Turske u Turskoj. Sta god da su se zalili, iako im je na klupi najveci serator ovih prostora - losiji Petrovic, u pravu su
darkonet Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 7 hours ago, goofs said: Brate, 1/4f protiv Turske u Turskoj. Sta god da su se zalili, iako im je na klupi najveci serator ovih prostora - losiji Petrovic, u pravu su nisu bas Turci bili tada ono sta su postali 2010. god
Peter Fan Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 16 hours ago, arheolog1981 said: Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Ta stavimo to I ovdje. Uz Medzika moj omiljeni kosarkas, sjecam se da nisam mogao vjerovati kad sam na vijestima Radio Sarajeva cuo da je "nocas je pvoj rundi drafta NBA lige, LA Lakers izabrao naseg Vladu Divca". Strasno nedorecena karijera, od Spanije '86, FF sa Partizanom, pa do nesrecnog izboksavanje lopte Horryu.
Peter Fan Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 (edited) . Edited April 24, 2019 by Peter Fan pogresan topic
pbg12345 Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 okacio neko na kk partizan, oprostaj danilovica i djordjevica od partizana 1992 podsetilo me to na sasu obradovica za njega mi secanje krece upravo od te sezone, sledece je vec razbio u onoj generaciji kad je zvezda bila sampion ali on je 69 godiste i to sam pocetak, dakle te 91/92 je imao vec pune 23 godine zapravo me zanima jel se seca neko kakav je on bio ranije? jedino stgo se da naci na netu je da je u zvezdi od 87, da je prve dve sezone kod djurovica i moke igrao malo, a da je sezonu 89/90 bio u vojsci za mladje sleekcije sfrj nije nastupao, mada je i ta generacija 1969 bila bas losa, gotovo da nema poznatijih imena, eventualno alihodzic, pa je umesto njih igrala generacija 1970 (danilovic, tabak, komazec, oliver popovic, cvetkovic)
Sokrat Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Imao je onaj coast to coast za pobedu na derbiju u sezoni 88/89, to mu je bio prodor na veliku scenu
Ivo Petović Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Umro Žarko Varajić. 45 poena u finalu KŠ u Grenoblu'79, mislim da je to i dalje rekord.
Recommended Posts