Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted

Alal vera. To se zove intervju.

Posted

Palja u Teksasu a oko njega New York Dolls.

Posted

Jebote nisam ni znao da je Kristijan Velp umro :(

Posted

Ova priča o Gregu je :Hail: Ne pratim NBA poslednjih godina, sad su mi neke stvari jasnije...

Posted

Alal vera. To se zove intervju.

+1

pride samarcina "nba je cirkus" debilima.

Posted

fenomenalno. iz prve ruke i to jos od palje.

Posted

Kakav kralj! Sjajan intervju :Hail: 

Posted

Jeli Paspalj bio baš prvi kako novinar sugerira koji se od naših otisnuo preko bare?

Mislim da nije. Znam da je Krešo bio drafiran ali je izabrao povratak u Zadar, ali po sjećanju mislim da je bio neki igrač iz bivše Yu (centar?) koji je mislim bio prvi i skupljao otpatke po NBA-u. Sjećam se toga još iz časopisa Koš.

Posted

Bio neki centar, mislim da se Babic zvao, ako nisam izlapeo.

Posted

Meni je u sjećanju da je nosio broj 00 u NBA

Posted

Babić je otišao sezonu posle Divca (sezona kad je i Stojko otišao u Boston), Prvi Evropljanin van koledža je valjda bio Georgi Glučkov '86. Krešo je bio draftovan, ali se vratio u Zadar. Tako da su Paspalj, Divac i Dražen bili prvi iz Yu, a iste sezone su otišli i Runi i Volkov u Atlantu.

Posted (edited)

Vidiš što je pamćenje, nekako ti neke slike ostanu urezane u sjećanje koje možda nisu baš hmmmm... skroz točne. ^_^

A ta njegova slika u crnom dresu sa brojem 00 i priča o teškom kruhu preko bare mi je baš ostala negdje u kutku mozga trajno urezana, iako nikad prije ni poslije nisam čuo ništa o njemu.

Inače da li se mogu naći negdje na bespućima interneta stari brojevi magazina Koš?

Nešto pohvatam na Yugopapiru od tih starih stvari, ali Koš nikad nisam propuštao i imao kompletnu kolekciju koja mi se zagubila tokom rata.

Edited by Mister No