Jump to content

Nostalgija

Featured Replies

Onaj brka? Vidiš sad mi kliknulo prezime

nikola loncar je sada strucni konslultant za nba ligu na spanskoj satelitskoj platformi DIGITAL+ placena televizija kodirana gledam ga svaki dan perfektno govori spanski kao da je spanac.
konsultant je ima ihahaj

Da, i prica spanski super.A kad se covek samo seti one price kako su Rebraca, Stragarac i on ucili spanski u Fuenlabradi tako sto su igrali bingo i tako pamtili brojeve :D

Edited by Giggsy

Gostovali su Bora Stankovic i Ranko Zeravica u Oku pa su se i malo prozivali :lolol:Bora: Ovde ste napravili jednu veliku gresku. Uporedili ste mene i Zeravicu kao igrace.Zeravica: Ja moram da ispravim Boru. Moj prosek koseva je 14.2Bora: On je igrao u Banatskoj ligi(http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1456529/%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0%2C+%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE+%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%99%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%3F.html)

zeravica je car, mislim da je to jedini trener koji ne lupeta kako smo mi talentovana nacija za kosarku.

"Ja sam imao priliku da Amerikancima ocitam lekciju po tom pitanju." :ziga:

Gostovali su Bora Stankovic i Ranko Zeravica u Oku pa su se i malo prozivali :lolol:Bora: Ovde ste napravili jednu veliku gresku. Uporedili ste mene i Zeravicu kao igrace.Zeravica: Ja moram da ispravim Boru. Moj prosek koseva je 14.2Bora: On je igrao u Banatskoj ligi(http://www.rts.rs/pa...а кошарке?.html)
A ovo govedo dverjaško od Tomaševića, kako je zinuo, pegla mi krenula ... "rođeni Beograđanin". Crkni skote.
  • 3 weeks later...
13886638609890.jpgKo je na slici: Topalović, Pajović, Rebrača...?

ovaj što je naslonjen na Šilobada izgleda kao Bodiroga ?

Tarlać, Lončar, Borko Radović... reprezentacija '72-'73 koja je učestvovala na svetskom juniorskom prvenstvu, mislim u Kanadi, negde pred sam rat 1991.g. Ako se dobro sećam, bili su treći - Bodiroga i Tarlać su bili glavni igrači.

13886638609890.jpgKo je na slici: Topalović, Pajović, Rebrača...?
duja,rebraca,loncar,tarlac,bodiroga,silobad,???,topalovic i narafski u papucama borko i gasho..tko je ovaj??? teo cizmic? jel moguce da je ovaj skroz desno onaj tenkre kokan?

Edited by bradilko