August 22, 2025Aug 22 32 minutes ago, Borca said:Kakva utakmica.nisam znao za onaj detalj koji je marculionis ispricao, kako je na poluvremenu trashtalkovo saleta, da mu je sut "way above his average"; i kao, nije trebalo to da mu kazem. posle razmisljam, marculionis je valjda igrao i na koledzu i posle nba, kakav danak neiskustvu, verovatno nije poznavao saletov karakter. Edited August 22, 2025Aug 22 by uini
August 27, 2025Aug 27 RadarJugoslavija je za nas bila Periklovo dobaBogdan Tanjević, legendarni košarkaški trener: Jugoslavija je za nas bila Periklovo doba
September 19, 2025Sep 19 odgledao 20ak mins, zajedno sa delom gde kukoch prica o sovm iskustvu sa slobodnjaka na prvom f4kapiram da je vaska skroz sjebala ova konverzacija za euro turnir
September 19, 2025Sep 19 Micić svuda izgleda kao dobar lik, ne znam koji je njegov problem u repstaciji.
September 19, 2025Sep 19 2 hours ago, Hele said:Micić svuda izgleda kao dobar lik, ne znam koji je njegov problem u repstaciji.nije njegov problem u karakteru, već u tome što najbolje daje kada ima "ključ u ruke" ovlašćenja u ekipimislim da je to takođe bitan faktor zašto je izabrao hapoel a ne oly ili real, gde bi bio samo jedan od mnogih majstora i dobrih igrača, gde bi mu se uloga brzo promenila ukoliko trenutno ne isporučuje, bez obzira na lovu.
September 19, 2025Sep 19 34 minutes ago, uini said:nije njegov problem u karakteru, već u tome što najbolje daje kada ima "ključ u ruke" ovlašćenja u ekipimislim da je to takođe bitan faktor zašto je izabrao hapoel a ne oly ili real, gde bi bio samo jedan od mnogih majstora i dobrih igrača, gde bi mu se uloga brzo promenila ukoliko trenutno ne isporučuje, bez obzira na lovu.Osim što - 2022. godina.Tada smo ostali bez Bogdana, Tea, Bjelice...Bilo je on i Jokić - dva MVP-a i ćorak.Slušao sam i ja da priča kako je najbolji kao lider, ali nisam još video. Bar ne u repstaciji.
September 19, 2025Sep 19 3 minutes ago, Hele said:Osim što - 2022. godina.Tada smo ostali bez Bogdana, Tea, Bjelice...Bilo je on i Jokić - dva MVP-a i ćorak.Slušao sam i ja da priča kako je najbolji kao lider, ali nisam još video. Bar ne u repstaciji.ma slazem se, kao i sa goofsom za oi, koji je ispao izuzetak u njegovoj repka karijerija sam pre one euro pogibije protiv italije, mislio da on moze biti jokarin murray za siromasne, od tada ne mislimvoli vaske da kontrolise ritam plus da ima surovog prangijata bez savesti pored. plus centre koji prave blokovejednom recju, onaj efes
September 19, 2025Sep 19 Pazi, ne treba biti neki košarkaški mag pa videti da je on u karijeri najbolje funkcionisao kad je imao ball-hendling poentera pored sebe, konkretno mislim na Larkina i Bogdana. Bez njih ništa nije napravio, a sa njima baš puno, ono ne znam, Jarić i Rakočević da mu pozavidejbg, nije fleksibilan igrač, ali kad ga smestiš u okruženje koje mu odgovara dobiješ puno, samo što naša repka nema to okruženje, Bogdan nam je beli medved.
September 19, 2025Sep 19 10 minutes ago, goofs said:Bio je odličan na OI, treći strelac ekipe, takav Vasa nam trebaBio je samo nešto bolji nego što smo navikli. I dalje je to daleko ispod nivoa koji igrač takve reputacije treba da isporuči.