Jump to content
IGNORED

Nostalgija

MrX

Recommended Posts

Posted

Mrđa, ti nisi normalan :Hail: Au, kako si mi ulepšao dan...Ne znam šta pre da gledam, ali... Tasić, u rubrici zanimanje - radnik. Milun Marović, legendarni inženjer. Blagoja Georgijevski, probao sam pre neki dan da se setim i nikako. A bio mi je skopski blizanac Nikole Plećaša, što možda i nije tačno, ali ja sam ih tako zapamtio. Pa Rođeni Krvavac! Duje Krstulović, čuveni šut iza glave... O Partizanu da ne pričam, većinu sam gledao, jebo te, ovo je ludilo.

Posted

mrdjo, neke slike su nestale. odi na str 10, neki postovi su ti sad prazni a jučer se vidilo

Posted
Mrđa, ti nisi normalan :Hail: Au, kako si mi ulepšao dan...Ne znam šta pre da gledam, ali... Tasić, u rubrici zanimanje - radnik. Milun Marović, legendarni inženjer. Blagoja Georgijevski, probao sam pre neki dan da se setim i nikako. A bio mi je skopski blizanac Nikole Plećaša, što možda i nije tačno, ali ja sam ih tako zapamtio. Pa Rođeni Krvavac! Duje Krstulović, čuveni šut iza glave... O Partizanu da ne pričam, većinu sam gledao, jebo te, ovo je ludilo.
veoma mi je drago da sam te obradovao :)
Posted
mrdjo, neke slike su nestale. odi na str 10, neki postovi su ti sad prazni a jučer se vidilo
sve slike sam postavio na imageshack, moguce je da se nesto sporije ucitavaju, stvarno nisam siguran
Posted

A evo i drugi deo Zadra koji sam zaboraviozadarmj0.jpg

Posted

a vidi Brajkovićeve apolonske statue :lol::Hail:

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted
Mugdim Avdić HENDA!link
Da, izmedju ostalog povao je i obradu pesma "Dona"
Posted
cz1hx4.jpg
Sve sami Rubinovi manekeni... :D A jel ovaj Zefirino Grassi, isti ovaj ZG sto je glavni urednik Politikinog zabavnika?!