misko maric Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Mrđa, ti nisi normalan Au, kako si mi ulepšao dan...Ne znam šta pre da gledam, ali... Tasić, u rubrici zanimanje - radnik. Milun Marović, legendarni inženjer. Blagoja Georgijevski, probao sam pre neki dan da se setim i nikako. A bio mi je skopski blizanac Nikole Plećaša, što možda i nije tačno, ali ja sam ih tako zapamtio. Pa Rođeni Krvavac! Duje Krstulović, čuveni šut iza glave... O Partizanu da ne pričam, većinu sam gledao, jebo te, ovo je ludilo.
Mister No Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 mrdjo, neke slike su nestale. odi na str 10, neki postovi su ti sad prazni a jučer se vidilo
mrdja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Mrđa, ti nisi normalan Au, kako si mi ulepšao dan...Ne znam šta pre da gledam, ali... Tasić, u rubrici zanimanje - radnik. Milun Marović, legendarni inženjer. Blagoja Georgijevski, probao sam pre neki dan da se setim i nikako. A bio mi je skopski blizanac Nikole Plećaša, što možda i nije tačno, ali ja sam ih tako zapamtio. Pa Rođeni Krvavac! Duje Krstulović, čuveni šut iza glave... O Partizanu da ne pričam, većinu sam gledao, jebo te, ovo je ludilo.veoma mi je drago da sam te obradovao :)
mrdja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 mrdjo, neke slike su nestale. odi na str 10, neki postovi su ti sad prazni a jučer se vidilosve slike sam postavio na imageshack, moguce je da se nesto sporije ucitavaju, stvarno nisam siguran
mrdja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Mugdim Avdić HENDA!link Da, izmedju ostalog povao je i obradu pesma "Dona"
Oxford Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Sve sami Rubinovi manekeni... :D A jel ovaj Zefirino Grassi, isti ovaj ZG sto je glavni urednik Politikinog zabavnika?!
Recommended Posts