Jimmy Kowalski Posted August 21 Posted August 21 Text iz 2016, ali ne bi pogresili i ako bi pomislili da je pisan posle duela Srbije i SAD u Parizu Why the Most Important Olympic Basketball Team Wasn’t the Dream Team 2
Micko8 Posted August 23 Posted August 23 On 21. 8. 2024. at 13:03, Jimmy Kowalski said: Text iz 2016, ali ne bi pogresili i ako bi pomislili da je pisan posle duela Srbije i SAD u Parizu Why the Most Important Olympic Basketball Team Wasn’t the Dream Team Da se nije raspala SFRJ, dobila bi taj mec protiv SAD-a. 1
holden kolfild Posted August 29 Posted August 29 (edited) + On 18. 8. 2024. at 11:27, bradilko said: pok. henry williams u sastavu. posle psda, omiljeni igrac u evropi. Edited August 29 by holden kolfild 3
bradilko Posted August 29 Posted August 29 1 hour ago, holden kolfild said: + pok. henry williams u sastavu. posle psda, omiljeni igrac u evropi. on je bes igrao u benetonu, levoruka dvojka? kod obradovica je igrao, posle odlaska kukoca u cikago. bili su odlic i ali tada je vladao tandem virtus tim sistem. 1
goofs Posted August 29 Posted August 29 Jeste, on i Rebarac, mislim da su i jednu titulu uzeli tamo krajem 90ih. 3 1
uini Posted August 30 Posted August 30 henry williams je bio o-pa-san igrac, takodje i meni jedan od omiljenih.
uini Posted August 30 Posted August 30 13 hours ago, bradilko said: on je bes igrao u benetonu, levoruka dvojka? kod obradovica je igrao, posle odlaska kukoca u cikago. bili su odlic i ali tada je vladao tandem virtus tim sistem. bili su i prvaci jedne sezone 1
spaceploitator Posted August 30 Posted August 30 23 hours ago, goofs said: Jeste, on i Rebarac, mislim da su i jednu titulu uzeli tamo krajem 90ih. da, secam se na rtsu ide izvestaj, rebarce pogadja trojku iz coska u tekmi koja im je obezbedila titulu. dao tridesetak poena valjda, bas je dominirao te sezone
goofs Posted August 30 Posted August 30 Ja pamtim Henrija u jednom specifičnom kadru, uspeo sam da ga nađem i na YT. Harisov čuveni produženi korak u kontri, bukvalno mi je pala vilica kad sam video da neko to može njemu da napravi, baš je bio mamojeb. Mislim da smo i izgubili ovu utakmicu na kraju i da nam je redovno trpao po 20. Druga se košarka tada igrala 90ih, ali imao si par tih ludaka po Evropi za koje si znao da će uvek da te unakaze, on, David Rivers, Karlton Majers... 2
holden kolfild Posted August 30 Posted August 30 jebeni denda. kako si predivno namestio na savrsenstvo harisovo. tnx 1 1
Have_Fun Posted August 31 Posted August 31 Da li neko zna gde se može naći dres Mirze Delibašića dok je nastupao za KK Bosna?
Recommended Posts