Ratamahatta Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Takmicenje u sporom sutiranju trojki s gazenjem linije + takmicenje u najnezanimljivijem zakucavanju 1 2
omiljeni Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 najjače bilo finale u zakucavanju Kukoč vs bratunga visok 6-2 u bulls #23 dresu vedeta dalmatinskog drugoligaša-trećeligaša
omiljeni Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Zoran Bacalja https://basketball.hr/vijesti/video-vremeplov-znate-l-pricu-o-kukiju-i-bacalji/7528 3
kud u maglu Simoviću Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 (edited) … Edited September 26, 2022 by kud u maglu Simoviću
Ratamahatta Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 (edited) Majstor, velemajstor i segrt Edited October 20, 2022 by Plajvi
Djuro Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 Kotur za PSG, vs Bulls sa sve Jordanom, na McDonalds turniru u Parizu. 1997 5
Djuro Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 (edited) bog je stvorija covika, a Zadar kosarku. (200m od Jazina) Edited November 10, 2022 by Djuro
bradilko Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 gledam ovu seriju o lejkersima 80-ih i ne razumem kako neko ovoliko mrzi dzeri vesta? il scenarista il produce ti. prikazali su ga kao alkosa i naj najveceg jadnika u kosarci svih vremena. u cemu je fora? ima li jos ovak ih " misljenja" o njemu?
bradilko Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 uhh al sam voleo te lejkerse ( bindzujem ovu seriju dok mogu hehe) bile su kartice svijet sporta sa karimom koji kuca preko nekog tamo a posle sam doznao da je to bio mozda 1 od najvecih centara sviju vremena mozis meloun. pa pocinjem da peglam basket i dobijemo neki casopis od rahmetli ksj-a i tamo slika medzika kako u vazduhu nesto rabota sa loptom i prica se o rivalstvu sa leri brdom ( nisam ni znao kako on izgleda i to me je golicalo da saznam ( cuckin' fredi kruger)), bila je i slika stiva stipanovica mozda i gluckova. mislim nisam nikad bio neki idolopoklonik ( osim oca do 14-e) a i vec sam ulazio u pubertet ( hm ipak sad kad se dohvatim secanja ovo je bilo 11-12)ali jos tad sam odlucio da navijam za lejkerse uopce ne razmisljajuci da je elej neki glavni dasa medj gradovima. jos kad je divac potpisao a njega sam znao jos kao srednjoskolca u plavoj skolskoj mantiji, tu vernosti lejkersima nije vise bila upitna ( pored odveatnih epizoda koje su se otegle u dajrektrs kat apokalips nau) naravno jedino partizan a sve ostalo( u vezi sporta i slicnog) je bilo nivo ispod. LoL ove zagrade mi izgledaju kao zapete 1
goofs Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 (edited) - Mama, jel možemo da trejdujemo za Donovana Mičela? - Ne možemo sine, imamo već jednog Donovana Mičela kod kuće Donovan Mičel kod kuće: Spoiler Edited January 3, 2023 by goofs
Recommended Posts