Frank Pembleton Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Kada sam krenula da pisem, poslednji je bio Ajvin odgovor. Taman sam se nadovezala na tebe [emoji6] NEGO, gde taj tvoj drug baci papir? M? Spoiler [emoji23] U kantu u kancelariji [emoji12].... Shiit has hit the fan!
ivy Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 ja mislim da nam se to civilizacijsko uredjenje i navika da se neko drugi bavi nasim smecem vratilo da nas ujede za guzicu...
čekmeže Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 9 hours ago, ivy said: tako je na tom jezeru stalno a ove godine verovatno i na drugim jezerima,na Grebenskom putu i polpularnim izletistima ugl vikendom,na tkzv glavnoj dzadi .. a znas koliko jos ima km2 duboke sume,livada,potoka i manje popularnih lokaliteta...ja npr. ceo dan u sumi ne sretnem ljude...mada leti svakako treba izbegavati Frusku zbog komaraca,iako je ove godine i podnosljivo.. offtopic kad je banditenštrase postao grebenski put?
ivy Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 ne znam tacan trenutak ali cujem u poslednje vreme..mislim da je i zvanicno ali nisam sigurna.. mada je meni svejedno..
đorđe geprat Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 svaka čast Njemu i Palmi. sada videh da mi penzosi možemo za 350 dinara vozom do jagodine i nazad. moraćuda odvojim 1 subotu.
Joe D Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 to bi ti bilo bacenih 350 dinara, a o danu da ne govorim.
đorđe geprat Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 ma imam ja vremena koliko hoćeš. ima 1 dobar restoran u ćupriji. ručam tamo i vratim se nazad. siđem s ovog mog brd, promene radi.
Anonymous Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 16 hours ago, I*m with the pilots said: Dobro, da li ste vi procitali sve sta sam napisala, ili ste stali posle prve recenice? Ta "stoka" ne moze tek tako da nauci, ako joj se niko ne obraca. Dakle, drzava i mi kao pojedinci kojima je stalo treba da skrecemo paznju jedni drugima. Pa tako npr. postaviti kantu ili kontejner pored tako posecenih mesta ALI i napisati obavestenje na tabli kako se treba ponasati. Jednostavno se ljudi moraju edukovati iz pocetka, i verujem da kada bi bili bombardovani time sa svih strana (npr. na ulazu u sume, jezera, parkice itd.) bi se polako svest menjala. Pa onda od malih nogu. A kanta na svaki kilometar u sumi je besmislena, nema tu sta. Pomoglo bi (verovatno najvise) da se udari po novcaniku. Ima tih obaveštenja i kanti koliko hoćeš i jednostavno ničemu ne služe. Baje ulete kolima, odvrnu Šabana Šaulića, izvade gajbu toplog Jelena i udri. Na njih možeš apelovati isključivo bejzbol palicom, milion puta sam pokušavao da skrenem pažnju, odmah hoće da se biju. Ovaj narod je jednostavno podivljao, edukaciju jedino u ludari da sprovedeš. Pretvorio sam se u đubretara, ne mrzi me da na Orjenu tuđe smeće spuštam kilometrima, ali sve to opako počinje da mi dosađuje.
čekmeže Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 (edited) Mda, kakva edukacija, Fruška Gora puna onih velikih drvenih tabli ko ispred američkih crkava - U trci sa prirodom prvi će pasti čovek i slično. To sigurno utiče na svest našeg čoveka. Kad bi se mi tako lako edukovali bili bi Švajcarska, a ne Srbija. Edited August 8, 2020 by čekmeže
đorđe geprat Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 da ponovim: lobanje pune govana. nema tu leka.
Anonymous Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Zašto bi se neko kupao u svom gradu u čistoj vodi i boravio na poluprazoj i uređenoj plaži sa tuševima, kabinama za presvlačenje i toaletima, kad može da troši benzin i kuva se par sati da bi stigao do neke blatnjave srpske bare pune đubreta i tamo se klao sa gomilom sveta?
ivy Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 @I*m with the pilots evo ima znak a bilo je i razbacano smece dok savestni ljudi nisu dobrovoljno sakupili
InvisibleLight Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Fruska gora je ovo leto nepodnosljiva , msm guzva i ljudi :/ na partizanskom putu svaka klupa zauzeta i radnim danima ajvi, si videla secu stabala na stazi letenka-andrevje? stavljen i tucanik da kamioni mogu uci i kupiti..
Frank Pembleton Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Pa jeste videli da je Galens pokupovao placeve? Ode to... .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts