October 9, 2024Oct 9 Neka preporuka za boravak NS i okolina (okolina prioritet) 3 dana za dvoje odraslih i dvoje djece. Dolazimo zbog manjih poslovnih obaveza, ali dosta slobodnog vremena.
November 21, 2024Nov 21 danas sam sa nekim kinezima ceo dan po beogradu i okolini. oni su rekli da ce organizovati transport. dobar autobus sa zagrebackim tablicama
November 21, 2024Nov 21 I slikajte... I pošaljite u sve HR i SR tabloide, da vidimo rezultat eksperimenta... Edited November 21, 2024Nov 21 by radisa
Yesterday at 12:271 day Zeni i meni je krajem avgusta 10 godina mraka ovaj braka pa bi da organizujem neki vikend da pobegnemo. Palo mi je na pamet da idemo u Ramondu na Rtnju ali bih zeleo da cujem jos neku ideju. Pucajte sta vam pada na pamet.
Yesterday at 13:011 day 4 minutes ago, Moća said:Zeni i meni je krajem avgusta 10 godina mraka ovaj braka pa bi da organizujem neki vikend da pobegnemo. Palo mi je na pamet da idemo u Ramondu na Rtnju ali bih zeleo da cujem jos neku ideju. Pucajte sta vam pada na pamet.Arandjelovac, smestaj u hotelu Izvor ili neki privatno ali uplatis 1 dan spa u Izvoru. Romanticna vecera onaj restoran u vinogradima Tarpos. Ako hocete da prosetate, ima veliki park u Arndjelovcu i malo glavnom ulicom, mi smo se peli i na Bukulju, gore ima neki vidikovac i restoran itd. Edited yesterday at 13:011 day by Mel
Yesterday at 13:111 day 41 minutes ago, Moća said:Zeni i meni je krajem avgusta 10 godina mraka ovaj braka pa bi da organizujem neki vikend da pobegnemo. Palo mi je na pamet da idemo u Ramondu na Rtnju ali bih zeleo da cujem jos neku ideju. Pucajte sta vam pada na pamet.Ramonda je top (bila pre dve godine, prosle godine malo losije, ali i dalje je ceo taj kraj i hotel odlicni)Izbegavaj Fruske terme i taj deoTonanti u Vrnjackoj banji OK, ali nista spec Edited yesterday at 13:121 day by Lezilebovich
Yesterday at 13:371 day 1 hour ago, Moća said:Zeni i meni je krajem avgusta 10 godina mraka ovaj braka pa bi da organizujem neki vikend da pobegnemo. Palo mi je na pamet da idemo u Ramondu na Rtnju ali bih zeleo da cujem jos neku ideju. Pucajte sta vam pada na pamet.ako merkaš vrnjačku banju, samo hotel park
Yesterday at 14:141 day Vidim Ramonda ima neki romanticni vikend za dvoje sa vecerom, doruckom i celodnevnim spa tako da mi to trenutno br.1.