Brazilac Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Vahid?Ne.Kengur je pogodio tim, rec je naravno o igracu Partizana...
kengur Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 (edited) stjepan bobek Edited October 10, 2008 by kengur
kengur Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ...Onda se vraca u svoj klub kao trener i za tri godine osvaja 2 trofeja a onda se povlaci i postaje trener kluba u kome je igrao u inostranstvu.nije bitno, ali nesto se ne secam da je bjekovic isao u francusku posle titula. mislim da je o'ma postao direktor partizana.kud u maglu Simovicu daj pitanje.
kud u maglu Simoviću Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Gde je odrzana poslednja TV Liga Sampiona, ko je igrao i koji je bio rezultat?
Brazilac Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 nije bitno, ali nesto se ne secam da je bjekovic isao u francusku posle titula. mislim da je o'ma postao direktor partizana.87 se povlaci i prepusta mesto trenera Jusufiju a on postaje menadzer Nice sledece 2 godine...Banjaluka?
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 (edited) Pristina?daigrali su?rezultat je bio? Edited October 11, 2008 by kud u maglu Simovicu
Quizmaster Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Igrali su Zvezda, Partizan, Vojvodina. Pehar je osvojio Partizan, a od rezultata sam pronašao samo da je Partizan dobio Zvezdu 2:0.
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Igrali su Zvezda, Partizan, Vojvodina. Pehar je osvojio Partizan, a od rezultata sam pronašao samo da je Partizan dobio Zvezdu 2:0.to je toQuizmaster na tebe je red
Quizmaster Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Bio je vrlo dobar vezni igrač Osijeka i Hajduka, poznat po topovskom šutu iz slobodnjaka. Ipak, nije igrao za reprezentaciju Jugoslavije, a ni kasnije za Hrvatsku jer je već imao preko 30 godina. Karijeru je završio igrajući po Belgiji i Austriji, a poslednjih godina trenirao je nekoliko hrvatskih prvoligaša.
Kreator Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Posto ne mogu niceg pametnog da se setim, a da ne bi propadao topik, predlazem da mrdja postavi pitanje.
Recommended Posts