Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted
Vahid?
Ne.Kengur je pogodio tim, rec je naravno o igracu Partizana...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

stjepan bobek

Edited by kengur
Posted

Nenad Bull Bjekovic

Posted
...Onda se vraca u svoj klub kao trener i za tri godine osvaja 2 trofeja a onda se povlaci i postaje trener kluba u kome je igrao u inostranstvu.
nije bitno, ali nesto se ne secam da je bjekovic isao u francusku posle titula. mislim da je o'ma postao direktor partizana.kud u maglu Simovicu daj pitanje.
Posted

Gde je odrzana poslednja TV Liga Sampiona, ko je igrao i koji je bio rezultat?

Posted
nije bitno, ali nesto se ne secam da je bjekovic isao u francusku posle titula. mislim da je o'ma postao direktor partizana.
87 se povlaci i prepusta mesto trenera Jusufiju a on postaje menadzer Nice sledece 2 godine...Banjaluka? :unsure:
Posted (edited)
Pristina?
daigrali su?rezultat je bio? Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

Igrali su Zvezda, Partizan, Vojvodina. Pehar je osvojio Partizan, a od rezultata sam pronašao samo da je Partizan dobio Zvezdu 2:0.

Posted
Igrali su Zvezda, Partizan, Vojvodina. Pehar je osvojio Partizan, a od rezultata sam pronašao samo da je Partizan dobio Zvezdu 2:0.
to je toQuizmaster na tebe je red
Posted

Bio je vrlo dobar vezni igrač Osijeka i Hajduka, poznat po topovskom šutu iz slobodnjaka. Ipak, nije igrao za reprezentaciju Jugoslavije, a ni kasnije za Hrvatsku jer je već imao preko 30 godina. Karijeru je završio igrajući po Belgiji i Austriji, a poslednjih godina trenirao je nekoliko hrvatskih prvoligaša.

• 2 weeks later...
Posted

Posto ne mogu niceg pametnog da se setim, a da ne bi propadao topik, predlazem da mrdja postavi pitanje.