October 10, 200816 yr ...Onda se vraca u svoj klub kao trener i za tri godine osvaja 2 trofeja a onda se povlaci i postaje trener kluba u kome je igrao u inostranstvu.nije bitno, ali nesto se ne secam da je bjekovic isao u francusku posle titula. mislim da je o'ma postao direktor partizana.kud u maglu Simovicu daj pitanje.
October 11, 200816 yr nije bitno, ali nesto se ne secam da je bjekovic isao u francusku posle titula. mislim da je o'ma postao direktor partizana.87 se povlaci i prepusta mesto trenera Jusufiju a on postaje menadzer Nice sledece 2 godine...Banjaluka?
October 11, 200816 yr Pristina?daigrali su?rezultat je bio? Edited October 11, 200816 yr by kud u maglu Simovicu
October 11, 200816 yr Igrali su Zvezda, Partizan, Vojvodina. Pehar je osvojio Partizan, a od rezultata sam pronašao samo da je Partizan dobio Zvezdu 2:0.
October 11, 200816 yr Igrali su Zvezda, Partizan, Vojvodina. Pehar je osvojio Partizan, a od rezultata sam pronašao samo da je Partizan dobio Zvezdu 2:0.to je toQuizmaster na tebe je red
October 11, 200816 yr Bio je vrlo dobar vezni igrač Osijeka i Hajduka, poznat po topovskom šutu iz slobodnjaka. Ipak, nije igrao za reprezentaciju Jugoslavije, a ni kasnije za Hrvatsku jer je već imao preko 30 godina. Karijeru je završio igrajući po Belgiji i Austriji, a poslednjih godina trenirao je nekoliko hrvatskih prvoligaša.
October 20, 200816 yr Posto ne mogu niceg pametnog da se setim, a da ne bi propadao topik, predlazem da mrdja postavi pitanje.