Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Miroslav RadomanAko sam u pravu, a verovatno jesam jer sam proverio odgovor :lol: , neka pita Mrdja opet.

• Replies 1.9k
  • Views 129.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author
Miroslav RadomanAko sam u pravu, a verovatno jesam jer sam proverio odgovor :lol: , neka pita Mrdja opet.
U pravu si, rec je o Radomanu.
  • Author

Evo jos jednog golmana.Ponikao je u Zvezdi, ali nikad nije zaigrao prvenstvenu utakmicu za prvi tim.Branio je cetiri sezone u Vodovackom, pa presao u OFK Beograd.Godinama standardan, sve do povrede, kada rezervni golman Borota postaje broj jedan.Dve godine provodi u Spaniji, pa se vraca u OFK Beograd.Karijeru zavrsava u beogradskom Sindjelicu.Dilomirao je na Veterinarskom fakultetu u Beogradu sa "desetkom"Njegovo ime je ?

Bratislav Djordjevic?

• Author

Prezime je tacno.Ime je, ipak ?

Mogao bih da se kladim da je Bratislav. Ali moguce je da gresim. Mislim na golmana koji je branio u cuvenoj utakmici fianla Kupa Jugoslavije OFK 6 - Dinamo 2.

• Author

To je onaj Bratislav sto je kasnije branio u Nemackoj (Kaiserslautern i Homburg).Ovaj je za OFK Beograd poceo braniti sezone 1968/1969 (pre toga je bio u Vozdovackom). Poslednju sezonu za OFK je branio 77/78P.S. Interesantno je i da su bila dva golmana Bratislava Djordjevica u OFK Beogradu 65-68, N. i V.

Cini mi se da se sada secam o kome je rec. Mislim da je ovaj koga imate u vidu igrao u Zvezdinim omladincima u generaciji sa Hristicem i Bokanom.

• Author

Rec je o Nebojsi Djordjevicu, Dimitrije postavite pitanje.P.S. Da li je Bokan kog ste naveli, mozda Vid Bokan ? I on je iz cuvenog Nakova.

Ne secam se da li se zvao Vid Bokan. O Bokanu i Hristicu se svojevremeno govorilo kao o velikim talentima i buducim Zvezdinim asovima ali ni jedan od dvojce nije ispunio predvidjanja. Ja bih vama prepustio da postavite pitanje jer sam imao u vidu pogresnog igraca.

• Author

Počeo je 1971. godine u pionirima OFK Beograda, a kada je 6 godina kasnije stasao za podmladak nisu previše verovali u njega, te je igrao za drugi tim podmlatka. 1978. godine odlazi u zonaša Beograd, gde se vrlo brzo istakao driblinzima i prodorima po desnoj strani terena. Mnogi timovi su pokazali interesovanje za njega, a on se, činilo se, odlučio za Rijeku. Proveo je 15 dana na probi u timu sa Kantride, i vratio se u Beograd po stvari, spreman da potpiše za Riječane. Tada ga poziva Partizan, i on odlazi u redove crno-belih, gde je godinama bio zapažen. Zatim odlazi u Francusku, u ekipu Nice. Rođen je 04.06.1960. godine u Beogradu.O kom igracu je rec ?

milos djelmas pitanje:koji srpski klub je prvi osvojio 5 titula prvaka jugoslavije u jednoj deceniji?

Beogradski BSK 1930-ih.

Hajduk 70ih.edit - ok, mozda nePogledao... Osvojio je 4 titula, nije srpski klub, a BSK je osvojio 5 pre njega.Wrong on so many levels... :D

Edited by aussie

g.dimitrije pita.