alex Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Moguće, ali onda uljez nije Krkić jer je i on igrao u OFK-u.
mrdja Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 U pravu ste, svi su igrali u OFK Beogradu.Jedan je ipak drugaciji od ostalih, ko i zasto ?
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 petar borota je jedini bio u zatvoru
mrdja Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 ne, mada je mozda i tacno, ne znam za ostale :)Evo, ja cu reci jedan deo, tj, zbog cega je jedan igrac uljez, a onaj ko pogodi o kom igracu je rec neka postavi jedno pitanje.Drugo pitanje bi vec mogao postaviti Dimitrije jer je pogodio da je OFK Beograd zajednicki tim ovim igracima.Dakle, jedan igrac je uljez zato sto jedino on sa liste igraca nije nikad igrao za prvi tim OFK Beograda u prvenstvenoj utakmici (samo u mladjim kategorijama). Koji je to igrac ?
Dimitrije Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ne, mada je mozda i tacno, ne znam za ostale :)Evo, ja cu reci jedan deo, tj, zbog cega je jedan igrac uljez, a onaj ko pogodi o kom igracu je rec neka postavi jedno pitanje.Drugo pitanje bi vec mogao postaviti Dimitrije jer je pogodio da je OFK Beograd zajednicki tim ovim igracima.Dakle, jedan igrac je uljez zato sto jedino on sa liste igraca nije nikad igrao za prvi tim OFK Beograda u prvenstvenoj utakmici (samo u mladjim kategorijama). Koji je to igrac ?Kule? Imao je 17 godina kada je presao u Zvezdu.
mrdja Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Kule? Imao je 17 godina kada je presao u Zvezdu.Tacno tako. Postavite pitanje, Dimitrije.
Dimitrije Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Hrvatski fudbaler i trener, rodom iz Senja. Nosio je nadimak po cuvenom brazilskom fudbaleru. O kome je rec?
Brazilac Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Posle uspesne karijere u 1 od velikana SFRJ lige prelazi u 1 zapadnoevropski klub gde ostvaruje odlicnu karijeru.Za vreme pecalbe ga je ipak drmala nostalgija za svojim klubom u SFRJ tako da je svake nedelje autom isao do 1 brda 50km udaljenog u grada u kom je igrao da bi nekako uhvatio signal Radio Jugoslavije i slusao kultnu emisiju Vreme sporta i razonode i pratio rezultate svog nekadasnjeg kluba...Prica je dosta poznata, ne znam koliko je autenticna ali mislim da nece biti tesko pogoditi koji je igrac u pitanju...
kengur Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ...Prica je dosta poznata......ali ne clanovima ppp foruma. pomoc ili da pogadjamo?jusufi?
Brazilac Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ...ali ne clanovima ppp foruma. pomoc ili da pogadjamo?jusufi?Ocito da nije poznata koliko sam mislio... Elem, nije Jusufi ali si na dobrom putu...
kengur Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Elem, nije Jusufi ali si na dobrom putu...elem, belem, nudim jos soskica i gotovo. ili nova, prava pomoc ili novo pitanje. odmah je bilo jasno je da je neko iz partizana (za sve se navija, partizan se voli) i da je bilo davno, kada se slusala radio jugoslavija na kratkim talasima.
Brazilac Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Aj da dodam detalje, mada ce posle ovih informacija biti ocigledno ko je u pitanju...U svoje doba bio 1 od najboljih strelaca u zemlji i reprezentativac. Po odlasku u inostranstvu postaje najbolji igrac i strelac svog novog tima kao i tri godine za redom najbolje ocenjeni stranac jednog od boljih evropskih prvenstava.Onda se vraca u svoj klub kao trener i za tri godine osvaja 2 trofeja a onda se povlaci i postaje trener kluba u kome je igrao u inostranstvu.Ako i ovo ne bude dosta, ima jos...
Recommended Posts