Jump to content
IGNORED

Quiz

mrdja

Recommended Posts

Posted
Djujic je Kninjanin. Poceo u Dinari. Par godina je mladji od Petka. Moj stari ga opasno hvali. Cini mi se da je igrao u onoj generaciji Dinare koja za malo nije izbacila Hajduka iz kupa u prvom kolu. Hajduk je izjednacio iz penala koji je sviran zato sto je Dinarin igrac uhvatio loptu u narucje.
Od Djujica se ocekivalo da postane reprezentativac. Kasnije je stagnirao. Bio veoma kratko i u Herti, i relativno rano prestao igrati.Govorilo se i da je Hajduk preko njega dogovorio pobedu na karaburmi u poslednjem kolu sezone 1973/1974 (Hajduk je bio prvak na gol razliku ipred Veleza). Interesantno je i to da bi Velez bio sampion te sezone da su se za pobedu dodeljivala tri boda kao danas.
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MocaVukotic

230

• mrdja

211

• Dr Arslanagić

185

• Dimitrije

92

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Bela Palfi, Predrag Djajic, Rajko Mitic, Josip Takac.
Tacno. Vas red da pitate.
Posted
Tacno. Vas red da pitate.
Hvala.Ko je uljez u sledecoj listi igraca:Radojko AvramovicIvan GolacDzemal HadziabdicRadomir AnticNikola JovanovicAnte RajkovicVladimir PetrovicDrazen MuzinicVahid HalilhodzicAnte MirocevicDusan Nikolic
Posted

Zanimljivo je da je OFK Beograd imao puno Dalamatinaca u odnosu na ostale srpske klubove i da su mu neki od njih bili glavni asovi: Skoblar (Zadar), Petkovic (Knin) i Gugleta (poreklom iz Obrovca). Ostalih kojih se secam su Djujic, Gavric, Kresic.

Posted
Hvala.Ko je uljez u sledecoj listi igraca:Radojko AvramovicIvan GolacDzemal HadziabdicRadomir AnticNikola JovanovicAnte RajkovicVladimir PetrovicDrazen MuzinicVahid HalilhodzicAnte MirocevicDusan Nikolic
Vahid, jedini od gorenavedenih koji nije igrao u nekom britanskom klubu.
Posted (edited)

edit: yadocnio

Edited by saveznik
Posted
Zanimljivo je da je OFK Beograd imao puno Dalamatinaca u odnosu na ostale srpske klubove i da su mu neki od njih bili glavni asovi: Skoblar (Zadar), Petkovic (Knin) i Gugleta (poreklom iz Obrovca). Ostalih kojih se secam su Djujic, Gavric, Kresic.
Upravo tako.Tu su jos krace vreme bili i Branko Buljevic (Split), Zoran Nejasmic (Zadar) i Slavko Kurbalija (Knin).Ne znam odakle je Slobodan Zoraja, kasnije kan Dan Zoraja bio najbolji strelac australijske lige.
Posted
Vahid, jedini od gorenavedenih koji nije igrao u nekom britanskom klubu.
Tacno, vas red Dimitrije.
Posted

Neka Gruco Marks postavi umesto mene.

Posted

Evo, dok cekamo Saveznika postavicu jos jedno pitanje (pomalo i trik pitanje):Sta je zajednicko igracima sa spiska, ko je ipak uljez i zbog cega ?Jovan AcimovicMilorad BajovicZoran BankovicPetar BorotaSrdjan CebinacMilovan JovicStanislav KarasiDragic KomadinaSlobodan KrcmarevicSergije KresicSrboljub KrivokucaBojan KrkicZivan LjukovcanMilos MilutinovicVelibor (Bora) MilutinovicIlija MiticMitar MrkelaDusan Nikolic (Staja)Gordan PetricSlobodan SantracDragan SimeunovicDragoslav StepanovicDragoslav SekularacMilos SesticNebojsa Vucicevic

Posted

Zajednicko im je da su svi oni igrali za Partizan ili Zvezdu, osim Sergija Kresica. Mislim da je on igrao za OFK, od BG klubova...e sad, verovatno nisam pogodio...

Posted

Svi osim Krkica su deo karijere proveli u OFK.

Posted

Кркић је играо за ОФК.