Hamlet Strašni Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Miroslav RadomanAko sam u pravu, a verovatno jesam jer sam proverio odgovor , neka pita Mrdja opet.
mrdja Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Miroslav RadomanAko sam u pravu, a verovatno jesam jer sam proverio odgovor , neka pita Mrdja opet.U pravu si, rec je o Radomanu.
mrdja Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Evo jos jednog golmana.Ponikao je u Zvezdi, ali nikad nije zaigrao prvenstvenu utakmicu za prvi tim.Branio je cetiri sezone u Vodovackom, pa presao u OFK Beograd.Godinama standardan, sve do povrede, kada rezervni golman Borota postaje broj jedan.Dve godine provodi u Spaniji, pa se vraca u OFK Beograd.Karijeru zavrsava u beogradskom Sindjelicu.Dilomirao je na Veterinarskom fakultetu u Beogradu sa "desetkom"Njegovo ime je ?
Dimitrije Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Mogao bih da se kladim da je Bratislav. Ali moguce je da gresim. Mislim na golmana koji je branio u cuvenoj utakmici fianla Kupa Jugoslavije OFK 6 - Dinamo 2.
mrdja Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 To je onaj Bratislav sto je kasnije branio u Nemackoj (Kaiserslautern i Homburg).Ovaj je za OFK Beograd poceo braniti sezone 1968/1969 (pre toga je bio u Vozdovackom). Poslednju sezonu za OFK je branio 77/78P.S. Interesantno je i da su bila dva golmana Bratislava Djordjevica u OFK Beogradu 65-68, N. i V.
Dimitrije Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cini mi se da se sada secam o kome je rec. Mislim da je ovaj koga imate u vidu igrao u Zvezdinim omladincima u generaciji sa Hristicem i Bokanom.
mrdja Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Rec je o Nebojsi Djordjevicu, Dimitrije postavite pitanje.P.S. Da li je Bokan kog ste naveli, mozda Vid Bokan ? I on je iz cuvenog Nakova.
Dimitrije Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ne secam se da li se zvao Vid Bokan. O Bokanu i Hristicu se svojevremeno govorilo kao o velikim talentima i buducim Zvezdinim asovima ali ni jedan od dvojce nije ispunio predvidjanja. Ja bih vama prepustio da postavite pitanje jer sam imao u vidu pogresnog igraca.
mrdja Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Počeo je 1971. godine u pionirima OFK Beograda, a kada je 6 godina kasnije stasao za podmladak nisu previše verovali u njega, te je igrao za drugi tim podmlatka. 1978. godine odlazi u zonaša Beograd, gde se vrlo brzo istakao driblinzima i prodorima po desnoj strani terena. Mnogi timovi su pokazali interesovanje za njega, a on se, činilo se, odlučio za Rijeku. Proveo je 15 dana na probi u timu sa Kantride, i vratio se u Beograd po stvari, spreman da potpiše za Riječane. Tada ga poziva Partizan, i on odlazi u redove crno-belih, gde je godinama bio zapažen. Zatim odlazi u Francusku, u ekipu Nice. Rođen je 04.06.1960. godine u Beogradu.O kom igracu je rec ?
kengur Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 milos djelmas pitanje:koji srpski klub je prvi osvojio 5 titula prvaka jugoslavije u jednoj deceniji?
aussie Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 (edited) Hajduk 70ih.edit - ok, mozda nePogledao... Osvojio je 4 titula, nije srpski klub, a BSK je osvojio 5 pre njega.Wrong on so many levels... :D Edited September 26, 2008 by aussie
Recommended Posts