mrdja Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 Да није Динамов златни цекин, Сњешко Церин?Upravo tako.Tvoj red da postavis pitanje. Link to comment
Pera Detlić Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Upravo tako.Tvoj red da postavis pitanje.Нека пита неко други, не могу да смислим ништа... Link to comment
teacher Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Hvala teacheru. Evo i jedno pitanje samo za tebe.Kao igrac kulskog Hajduka bio je prvi strelac druge lige sever za sezonu 1971/1972.Tokom sledece sezone prelazi u Osijek da bi pomogao u kvalifikacijama za prvu ligu. Iako je bio najbolji strelac u kvalifikacionim utakmicama protiv Pristine, promasio je odlucujeci penal protiv Zagreba (igralo se na Maksimiru, i oboren je rekord po broju gledalaca).Nakon toga igra godinama za OFK Beograd, jednu polusezonu za Buducnost (Pec) i dve sezone za nemacki Ingolstadt (II liga).Njegovo ime je ?99% sam siguran da je Dule Bašić. Mada, bilo je u toj generaciji dosta kvalitetnih igrača. Link to comment
mrdja Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 99% sam siguran da je Dule Bašić. Mada, bilo je u toj generaciji dosta kvalitetnih igrača.Tacan odgovor.Evo, teacher moze da postavi pitanje svima. Link to comment
saveznik Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Dok Uča ne smisli evo jedno lagano.Dogodilo sa na sutrašnji dan.Pre oho-ho godina odigrana je oho-ho važna utakmica reprezentacije. Pred 63.000 gledalaca sudio je Belgijanac. Ko su bili strelci?Koliko igrača iz te reprezentacije je tada nastupalo za strani klub? Link to comment
tsva Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) Gol je dao KatalinskiA Sestko je igrao u nekom Francuskom klubu Edited February 12, 2008 by tsva Link to comment
saveznik Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) A Sestko je igrao u nekom Francuskom klubuTroa.Pucaj.edit: Da mlađima damo punu informaciju (a i da nam se Mrđa ne naljuti).Majstorica za odlazak na SP u SR Nemačkoj 13.02.1972.Wald stadion u Frankfurtu. Rezultat 1: 0 Edited February 12, 2008 by saveznik Link to comment
tsva Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 jedno lagano pitanjeKoji tim u SFRJ je imao rekordan niz utakmica bez poraza u prvenstvu i kada ? Link to comment
dragance Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 (edited) jedno lagano pitanjeKoji tim u SFRJ je imao rekordan niz utakmica bez poraza u prvenstvu i kada ?'Ajduk. 1950. (18 kola - tj citavo prvenstvo tada)Edit: tada su imali 2 boda vise od Zvezde, nakon sto nas je Dinamo pobedio 1:0.Tada je Beara bio na golu Splicana. Edited February 13, 2008 by dragance Link to comment
tsva Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 'Ajduk. 1950. (18 kola - tj citavo prvenstvo tada)Edit: tada su imali 2 boda vise od Zvezde, nakon sto nas je Dinamo pobedio 1:0.Tada je Beara bio na golu Splicana. :Hail: Link to comment
dragance Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 :P Pretpostavljam da je na mene red:U SFRJ su se u jednom momentu takmicili pod imenima SlogaBSKTorpedoKvarnerBorac ZagrebPod kojim imenima su ti klubovi poznatiji (svi su bili uglavnom redovni prvoligasi)? Link to comment
Pera Detlić Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 :P Pretpostavljam da je na mene red:U SFRJ su se u jednom momentu takmicili pod imenima SlogaBSKTorpedoKvarnerBorac ZagrebPod kojim imenima su ti klubovi poznatiji (svi su bili uglavnom redovni prvoligasi)?БСК је ваљда ОФК БеоградТорпедо је СарајевоКварнер је вероватно РијекаБорац је НК ЗагребНе знам за Слогу Link to comment
dragance Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 4 od 5 Pero. Ajmo mozes ti to...!Hint: vrte se u vestima zbog "nemilih i nicim izazvanih dogadjaja", zbog onih kojima "jaka Sloga smeta". (e jebi ga sad, preterah i ja sa hintom :) ) Link to comment
Pera Detlić Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 (edited) 4 od 5 Pero. Ajmo mozes ti to...!Hint: vrte se u vestima zbog "nemilih i nicim izazvanih dogadjaja", zbog onih kojima "jaka Sloga smeta". (e jebi ga sad, preterah i ja sa hintom :) )Воша?едит: претече ме Борис Edited February 13, 2008 by Pera Detlić Link to comment
Recommended Posts