February 12, 200817 yr Author Да није Динамов златни цекин, Сњешко Церин?Upravo tako.Tvoj red da postavis pitanje.
February 12, 200817 yr Upravo tako.Tvoj red da postavis pitanje.Нека пита неко други, не могу да смислим ништа...
February 12, 200817 yr Hvala teacheru. Evo i jedno pitanje samo za tebe.Kao igrac kulskog Hajduka bio je prvi strelac druge lige sever za sezonu 1971/1972.Tokom sledece sezone prelazi u Osijek da bi pomogao u kvalifikacijama za prvu ligu. Iako je bio najbolji strelac u kvalifikacionim utakmicama protiv Pristine, promasio je odlucujeci penal protiv Zagreba (igralo se na Maksimiru, i oboren je rekord po broju gledalaca).Nakon toga igra godinama za OFK Beograd, jednu polusezonu za Buducnost (Pec) i dve sezone za nemacki Ingolstadt (II liga).Njegovo ime je ?99% sam siguran da je Dule Bašić. Mada, bilo je u toj generaciji dosta kvalitetnih igrača.
February 12, 200817 yr Author 99% sam siguran da je Dule Bašić. Mada, bilo je u toj generaciji dosta kvalitetnih igrača.Tacan odgovor.Evo, teacher moze da postavi pitanje svima.
February 12, 200817 yr Dok Uča ne smisli evo jedno lagano.Dogodilo sa na sutrašnji dan.Pre oho-ho godina odigrana je oho-ho važna utakmica reprezentacije. Pred 63.000 gledalaca sudio je Belgijanac. Ko su bili strelci?Koliko igrača iz te reprezentacije je tada nastupalo za strani klub?
February 12, 200817 yr Gol je dao KatalinskiA Sestko je igrao u nekom Francuskom klubu Edited February 12, 200817 yr by tsva
February 12, 200817 yr A Sestko je igrao u nekom Francuskom klubuTroa.Pucaj.edit: Da mlađima damo punu informaciju (a i da nam se Mrđa ne naljuti).Majstorica za odlazak na SP u SR Nemačkoj 13.02.1972.Wald stadion u Frankfurtu. Rezultat 1: 0 Edited February 12, 200817 yr by saveznik
February 12, 200817 yr jedno lagano pitanjeKoji tim u SFRJ je imao rekordan niz utakmica bez poraza u prvenstvu i kada ?
February 13, 200817 yr jedno lagano pitanjeKoji tim u SFRJ je imao rekordan niz utakmica bez poraza u prvenstvu i kada ?'Ajduk. 1950. (18 kola - tj citavo prvenstvo tada)Edit: tada su imali 2 boda vise od Zvezde, nakon sto nas je Dinamo pobedio 1:0.Tada je Beara bio na golu Splicana. Edited February 13, 200817 yr by dragance
February 13, 200817 yr 'Ajduk. 1950. (18 kola - tj citavo prvenstvo tada)Edit: tada su imali 2 boda vise od Zvezde, nakon sto nas je Dinamo pobedio 1:0.Tada je Beara bio na golu Splicana. :Hail:
February 13, 200817 yr :P Pretpostavljam da je na mene red:U SFRJ su se u jednom momentu takmicili pod imenima SlogaBSKTorpedoKvarnerBorac ZagrebPod kojim imenima su ti klubovi poznatiji (svi su bili uglavnom redovni prvoligasi)?
February 13, 200817 yr :P Pretpostavljam da je na mene red:U SFRJ su se u jednom momentu takmicili pod imenima SlogaBSKTorpedoKvarnerBorac ZagrebPod kojim imenima su ti klubovi poznatiji (svi su bili uglavnom redovni prvoligasi)?БСК је ваљда ОФК БеоградТорпедо је СарајевоКварнер је вероватно РијекаБорац је НК ЗагребНе знам за Слогу
February 13, 200817 yr 4 od 5 Pero. Ajmo mozes ti to...!Hint: vrte se u vestima zbog "nemilih i nicim izazvanih dogadjaja", zbog onih kojima "jaka Sloga smeta". (e jebi ga sad, preterah i ja sa hintom :) )
February 13, 200817 yr 4 od 5 Pero. Ajmo mozes ti to...!Hint: vrte se u vestima zbog "nemilih i nicim izazvanih dogadjaja", zbog onih kojima "jaka Sloga smeta". (e jebi ga sad, preterah i ja sa hintom :) )Воша?едит: претече ме Борис Edited February 13, 200817 yr by Pera Detlić